≫ 

Luna se oglasila nakon priče da Marko Miljković ima novu devojku

Đoganijeva je bila direktna

  • 62
Prvi nastup Lune Djogani u Beogradu u nocnom klubu Freestyler Foto: ATA Images

Nakon glasina da je Marko Miljković navodno varao Lunu Đogani i da ima devojku, oglasila je pobednica "Zadruge 2". Ćerka Gagija Đoganija navodi da se oseća odlično i da je krenula dalje.

- Ne zanima me ko je sa kim u vezi, ko sa kim slavi ili putuje. Ja sam krenula dalje i verujte mi da sam odlično - napisala je Luna na Instagramu.

Video: Luna provela samo 10 minuta na nastupu JK

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišo

    6. januar 2020 | 09:03

    Luna, možeš pričati do prekosutra. Jednostavno - tebi više niko i ništa ne veruje. Suviše si lagala u svom životu do sada Luna i mi smo to sve videli. Ukaljala si istinu i iskrenost čak i kao reči. Veliko razočarenje.

  • SVETI DAN NEK TI BUDE RADOSTAN

    6. januar 2020 | 10:50

    Domaćine, zdrav bio, badnjakom se okitio. Neka ovaj Badnji dan Vama bude radostan. Puno zdravlja, puno sreće, uz krst časni, ikonu i svece. Neka Hristovo sveto drvo podari Vam zdravlje prvo i nek’ tamjan zamiriše, nek’ veseljem kuća diše. Nek’ se čuje pesme glas-BLAGOSLOVI BOŽE VAS

  • Hej

    6. januar 2020 | 10:22

    Noci i dane cu provesti blateci Lunu. Pisem ovde komentare i uvek cu pisati. Svi smo dobro rasporedjeni po portalima i dok je nas pisace se o njoj samo ruzno. Kija je Car i necemo dozvoliti da Luna bude popularnija - NIKADA. Nikad nece biti prva na trendingu jer je nasa sabotaza jaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA