≫ 

Posle 18 godina ukinuta kultna emisija Vesne Dedić na RTS-u?

Na dan kada je trebalo da se emituje specijalna emisija povodom 18 godina postojanja, Vesna je saopštila da emisija više nije u programskoj šemi

  • 45
Vesna Dedić, Balkanskom ulicom Printskrin: RTS

Emisija Vesne Dedić (52) "Balkanskom ulicom" koja se 18 godina emitovala na Radio-televiziji Srbije, nije se emitovala u nedelju, 5. januara.

Pomenuta emisija više nije na programskoj šemi, a Vesna se zahvalila svima koji su verno pratili njen rad, rekavši da neće biti prikazana specijalna emisija koja je trebalo da obeleži 18 godina postojanja "Balkanskom ulicom".

- Emisija Balkanskom ulicom počela je da se emituje na Badnji dan pre 18 TV sezona. Danas je trebalo uživo u specijalnom izdanju emisije povodom punoletstva da se zahvalim svim gostima na poverenju i iskrenosti i gledaocima nekoliko generacijia na ljubavi i pažnji - počela je Vesna.

Vesna Dedić Vesna Dedić, Foto: A. Nalbantjan

- Specijalna emisija nije snimljena jer mi je sredinom decembra saopšteno da 5. januara emisija nije uvrštena u programsku šemu. To ne umanjuje moj ponos što je više od 500 najvećih imena umetnosti, sporta, medicine itd. ispričalo svoju životnu priču gledaocima kojima je ta priča značila. Već četiri godine skraćena na pola sata i sa promenljivim terminom emitovanja emisija "Balkanskom ulicom" je zahvaljujući iskrenim gostima i armiji vernih gledalaca ipak živa i čeka "zlatni dan". Hvala najvećim imenima istorije duha ovih prostora što su bili gosti vaših domova nedeljom - poručila je voditeljka.

Press služba RTS-a nije odgovarala na naše pozive, a iako Vesna kaže da emisija nije uvrštena u programsku šemu, na zvaničnom sajtu Javnog servisa stoji da će se naredna emisija emitovati 12. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    6. januar 2020 | 13:15

    I ja sam nekada volela ovu emisiju. Zaista su bila slavna imena. Nekada.. Kada sam videla Saru jo i onu glumicu Janu, kojoj ni prezime ne znam, tada sam shvatila koliko je sati. Ženo, sama si kriva za ovo.

  • Nina

    6. januar 2020 | 13:14

    Prijovicka je inace "eminentna" licnost.

  • Sajla

    6. januar 2020 | 12:51

    Nekada je ta emisija bila dobra, bez obzira što voditeljku ne gotivim ama baš, ali u poslednjih par godina, kad sam video ko je uvršten u, kako ona kaže "eminentne ličnosti", prestao sam da je gledam. Zato mi neće nedostajati. Sa drugom viditeljkom i oavim gostima možda opet budem zainteresovan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA