• 10

Ćerka Nede Ukraden mami je ispunila najveću želju, a njen muž nosi urezano pevačicino ime

- To što nisam imala više dece, to je sticaj okolnosti, ne zato što nisam mogla da rodim - rekla je jednom prilikom Neda

  • 10

Neda Ukraden (69) u nekoliko navrata otvoreno je govorila o najtežim danima u životu, kada je u aprilu 1992. godine sa porodicom morala da napusti ratom zahvaćeno Sarajevo u kojem je ostavila sve što je imala.

Iako ju je život u nekoliko navrata šibao sa svih strana, radost joj je bila ćerka jedinica, Jelena. Majka i ćerka vezane su toliko da se vrlo retko razdvajaju, iako je Jelena u braku i ima troje dece. Njen suprug Peca Minović obožava pevačicu, a koliko je poštuje dokazao je i onda kada je na ruci istetovirao njeno ime.

Javnost je o tome danima pričala, a tetovaža je još specifičnija zbog toga što je reč o Nedinom originalnom potpisu.

Peca Minović, zet Neda Ukraden

Nedin potpis kao tetovaža na Pecinoj ruci, Printskrin: TV Pink

- Ako pričamo o privatnom životu, molila sam Boga da imam više dece. To što nisam imala više dece, to je sticaj okolnosti, ne zato što nisam mogla da rodim. Prosto nisam imala muža i adekvatne uslove, jer dete treba da ima i oca i majku. Ajde to da otac i majka nisu u braku, ali makar da su blizu i u dobrim odnosima - rekla je jednom prilikom Neda.

Jelena Bilbija Minović, muž Peca, Neda Ukraden

Jelena, Neda i Peca, Foto: Instagram/bilba80

Kada sam podizala svoju Jelenu, iako sam bila razvedena, imala sam punu podršku svog oca… Kada se udala, rođenjem čak troje unučadi, ostvarila je i moj san i ispunila mi svaku želju. Učinila me je srećnom i presrećnom. A što se tiče materijalnih stvari, mislim da nije sreća marka automobila ili bunde koju nosiš. Sreća je u tebi i oko tebe, ljudima sa kojima se družiš i posao kojim se baviš, a isto tako možeš biti jako nesrećan ako imaš dobar auto parkiran u garaži ili sa nekom skupom krpom - ispričala je pevačica.

Jelena je uspešan direktor marketinga, a vlasnica je salona za ulepšavanje u Beogradu.

- Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima - rekla je Jelena jednom prilikom o zajedničkom životu sa decom, suprugom i majkom Nedom.

Neda Ukraden

Peca, Neda i Jelena, Foto: Nikola Tomić

Jelena je jednom i pred kamerama govorila za Telegraf, kada je svoju majku odbranila od onih koji je nazivaju babom i čude se što i dalje peva.

- Kod nas je taj neki momenat žena koje pređu četvrtu deceniju, da ne kažem petu, već su babe i već su jednom nogom u grobu. I, kao - "šta će sad ova baba opet?!". Često čuješ to. Znači, niko ne kaže za Čolu, za Miroslava Ilića, za Harisa Džinovića, Bregovića, koji su njeno godište, a neko i stariji? Oni su svi ista generacija. Isto rade, isto plove, isto se bore... - kazala nam je Jelena u martu 2017. godine.

VIDEO: Ćerka Nede Ukraden žestoko odbrusila svima koji njenu majku zovu babom

(Telegraf.rs)

Komentari

  • BG

    Brate on se tako uvlaci da su mu jos stopala ostala vani, uzas !!!

  • febo

    Zete ako dete nema Maste,dodji zete ti kod taste

  • Slika

    Nede i Usnije R na samrti .Stidi se Nedo .

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima