Nakon pokušaja samoubistva udala se Dunja Ilić! Sad se preziva Ramezani, a evo kako joj muž izgleda

Posle teške godine i pokušaja samoubistva Dunja Ilić se udala i na praznik pokazala muža

  • 21

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić (28), koja je 19. septembra prošle godine digla ruku na sebe, sada je postala gospođa Ramezani.

Tu vest je podelila na svom Instagramu na kojem je promenila prezime u Ramezani, a odmaj je pokazala i kako joj izgleda muž.

- Moj muž, moja ljubav - poručila je Dunja Ramezani.

Dunja Ilić muž Dunja Ilić sa suprugom, Foto: Instgaram/dunya_ramezani

Podsećamo, Dunja Ilić je nakon pokušaja samoubistva, kada je popila veliku količinu lekova pomešanih sa alkoholom, saznala i da joj se otac ubio. Potom je odlučila da napusti Italiju u kojoj je tada živela. Dunja je prvo boravila u Erdelju, a potom je otišla u Gruziju, gde je lečila rane.

- Osećam se dobro. Gradim svoju budućnost. Tu ima puno posla i definitivno nije dosadan zadatak - rekla nam je Dunja u ispovesti u novembru prošle godine i priznaje da se i te kako kaje zbog toga što je pokušala da se ubije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dunya (@dunya_ramezani) on

- Naravno da se kajem. Postoje četiri stvari zbog kojih se kajem u životu: momenat kada sam probala alkohol, momenat kada sam odlučila da se bavim javnim poslom i najviše se kajem zbog oba pokušaja samoubistva - rekla je ona.

Inače, Dunja je u međuvremenu imala i neuspelu vezu sa Italijanom koji ju je varao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale1971

    7. januar 2020 | 12:23

    Izgleda da je ova Dunja otišla u sataniste, što joj se vidi po pentagramu na ruci, a i po ukupnom izgledu. Neka joj Bog pomogne i otvori joj oči, jer će je satana ipak navesti na uništenje kao i sve svoje podanike!

  • Ena

    7. januar 2020 | 14:01

    Ko je ona i kome je toliko bitna kad joj posvecujete toliku medijsku paznju.Aj sutra o o Bojanu pisite niste par dana.Mozda je ovo pisanje novina o njima za njih psiho tetapija!

  • Marko

    7. januar 2020 | 12:43

    Mene zanima sta je sa karijerom porno glumice, dokle je tu stigla ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA