≫ 

Anabela i Andrej opet zajedno, a sa njima i Gagijeva bivša!

Reč je o Mileni, koja je Gagija svojevremeno optužila da ju je fizički zlostavljao.

Anabela Andrej

Foto: Instagram/atijasandrej

Anabela i Andrej Atijas uživaju na planini, nakon zvaničnog razvoda braka i njegovog lečenja od alkohola na klinici u Beogradu.

Njih dvoje uživaju na Kopaoniku, a sa njima je i ćerka Blankica, ali i Milena, nekadašnja devojka Anabelinog bivšeg muža Gagija Đoganija.

Podsetimo, Milena i Gagi pre nekoliko godina imali su turbulentnu vezu, a ona ga je optužila da ju je fizički zlostavljao. Međutim, to ne smeta druženju njih dve, pa zajedno često putuju, a Anabela je sa porodicom bila i kod Milene u Grčkoj.

Anabela Milena

Anabela i Milena, Foto: Instagram/milena_ja_

- Iako više nismo u braku, Luna i Nina njega obožavaju i gledaju na njega kao na drugog tatu. Nikada neće moći da se promeni njegov status, Andrej će uvek biti naša porodica. Za nas je uradio stvari koje nikada neću moći da zaboravim, on je moj najbolji prijatelj. Kao što je on bio tu za mene i ja ću uvek biti njegov oslonac. Tako je bilo i kada je bio na lečenju od alkoholizma. Mnogo sam ponosna na njega što se opredelio za takav korak i što se vratio na pravi put - ispričala je Anabela, koja i sama kaže da će joj Andrej zauvek biti najbolji prijatelj.

- Dobro sam, jer znam da ću u Andreju uvek imati prijatelja, kao i on u meni. Nekoliko puta sam rekla da nama ljubav nije bila problem, već da naša razmišljanja u vezi s mnogim stvarima nisu bila ista. Najbolje i najpametnije je bilo da se raziđemo. Pošto je on otac moje Blankice i što smo se mirno razišli, on će moći uvek da je viđa. Nećemo mi da se opterećujemo pravilima da kod mene bude pet dana, a kod njega dva. Sud je dodelio starateljstvo meni, a Andrej može uvek da dođe kod nas i bude sa njom koliko god želi - kazala je nedavno Anabela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    8. januar 2020 | 11:30

    Zasto se uvek na tekst o Luni ili Anabeli pominje Kija I Kijevci? Ja nisam ni za Kiju ni za Lunu ali ne volim Anabelu I komplet Djoganijeve.

  • Stanko

    8. januar 2020 | 13:07

    Sinke, bilo bi dobro da možete za Anabelu napisati da je majka i po, a ne mačka i po. Ali za takav komentar o njoj - jednostavno nemate argumenata. Moš misliti što je žena u 5 deceniji života - mačka. A to što joj je najstarija ćerka psihički, emotivno, socijalno...nestabilna, sklona porocima, neobrazovana i neogojena a što je sve refleksija toga da ju je ova "žena mačka" ostavila na ulici i u tuđoj kući u dobu kad joj je kao majka bila najpotrebnija.....nema veze. I sama Anabela u 5 deceniji života još nije zrela. Ni kao osoba a kao majka.....ne pričaj. Koja majka još upotrebljava svoje dete za rad lične promocije? Koja majka je ljubomorna na svoju ćerku i sa njom se takmiči? Dan pred Luninu prvu pesmu, ova "majka-mačka" je objavila vest o razvodu, da skrene pažnju sa ćerke na sebe. Na Anabelu su svi živi zaboravili da uopšte postoji u muzičko svetu. S vremena na vreme se pojavljivala kao akter raznih skandala. Ima tri ćerke a na instagramu se predstavila samo kao Lunina mama. Ove dve su joj nebitne. DOk je Luna u fokusu -pa i ona da se istakne. Kakva bre mačka. Nesvet. Ni polusvet - nego nesvet. Slika sa finala zadruge: besna Anabela, podiže srednji prst na publiku i psuje, ebe mater nekome i preti. Mizerija.

  • Užas

    8. januar 2020 | 12:01

    Zlo! Sve za naslov! Juče ona slavi Božić! U drugoj porodici pošto ju je majka OPET OSTAVILA!!! Gde im je ono malo dete!? Brine li ko o toj deci? Ili ih samo koriste za naslove kada im zatreba? Ova je 2 strane dobila na konto toga sto je "jadna" provela dva Bozica bez Lune, a sada ostavi sve 3 cerke same! Patetika Djogaj nivo na delu po ko zna koji put

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA