• 2

Produžen prvi krug glasanja za MAC: Iskoristite još 10 glasova i nominujte svoju Jutjub zvezdu

Trenutno je u konkurenciji više od 600 numera, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasanja

  • 2
MAC

MAC Foto: Promo

Bliži se finiš prvog kruga glasanja za Bioxgn MAC, a interesovanje glasača je premašilo sva očekivanja: više od milion online glasova do sada je pristiglo putem sajta musicawardsceremony.com. Glasači iz svih zemalja sveta dali su glasove svojim favoritima, raspoređenim u 17 kategorija.

Zbog ogromnog interesovanja, prvi krug glasanja biće produžen do 15. januara, a svi koji su do sada glasali, dobijaju mogućnost za još 10 online glasova po kategoriji, najavljuju organizatori.

Trenutno je u konkurenciji više od 600 numera, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasanja.

Druga faza glasanja za Bioxgn MAC donosi i jednu novinu – novu kategoriju! Pratioci MAC Instagram profila do 15. januara mogu nominovati svoju omiljenu Jutjub zvezdu, a u drugom krugu glasanja i nominovani iz te kategorije nadmetaće se za prestižno MAC priznanje. Kategorija Jutjub zvezda uvodi se kao podrška mladim izvođačima koji nisu stariji od 21 godine, a Instagram pratioci koji ih nominuju dobijaju mogućnost da osvoje Exclusive VIP ulaznice za ceremoniju 27. januara u beogradskoj Štark Areni.

 
 
 
View this post on Instagram

NOMINUJ u komentaru izvođača za novu kategoriju “JUTJUB ZVEZDA” i osvoji MAC EXCLUSIVE VIP - poklanjamo 3x2 ulaznice. Od 15. januara počinje drugi krug glasanja za MAC priznanja kojima se, zbog velikog broja vaših pitanja i komentara, ove godine pridružuje nova kategorija “JUTJUB ZVEZDA” kao podrška mladim izvođačima u kojoj VI nominujete. Uslovi: - da izvođač nije stariji od 21 godine. - da je numera objavljena na platformi YouTube u periodu od 31.8.2018. do 30.9.2019. Uputstvo za nominovanje: 1. Zapratite @music.awards.ceremony 2. Lajkujte ovu sliku, u komentaru tagujte izvođača i napišite naziv pesme za koju ga nominujete. 3. Na story-ju okačite deo te pesme i napišite: Nominujem @(tagujete izvođača) za kategoriju “JUTJUB ZVEZDA” na @music.awards.ceremony Nominacije prijavite do 15.1. kada na zvaničnom sajtu počinje drugi krug glasanja za priznanja. Dobitnici EXCLUSIVE VIP ulaznica biće objavljenji 16.1. preko random comment picker-a na našem storiju. #MAC2020 27.JANUAR @ Štark Arena www.musicawardsceremony.com Produced by #Skymusic

A post shared by MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) on

Glavni partner MAC manifestacije je Bioxgn kozmetika, a događaj se održava u organizaciji Skymusic-a i CEBEF-a.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Marijana NS

    Specijalno za Lunine babe sa 100 naloga, udri treca smeno 🤣

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima