• 1

"Jovanin momenat histerije je bilo najlakše snimiti": Sale i Jovana o duetu i filmskom spotu

Pesma je dugo čuvana u fioci i čekala je pravo vreme da ugleda svetlost dana

  • 1

Aleksandar Cvetković, frontmen grupe "Tropiko bend" poznatiji kao Sale Tropiko (37) i njegova žena, pevačica Jovana Pajić (30), članica grupe "Ministarke", ukrstili su glasove i snimili duetsku pesmu "Ne zovi".

Bračni par Cvetković-Pajić su samo za naš portal otkrili kako je nakon toliko godina i toliko pritiska na kraju došlo do saradnje među njima.

- Ja sam imala tremu veliku, zato što je stvarno velika odgovornost. Jeste se to od nas očekivalo i upravo ta pitanja su me najviše nervirala: "Kad ćemo se venčati?", "Kada ćemo da dobijemo decu?", i na sva ta pitanja mi smo dali ljudima odgovor, i evo sad i ovo (pesma) - kaže Jovana.

Pajićeva je takođe otkrila da je pesma otpevana pre dve godine i da je samo čekala pravo vreme da ugleda svetlost dana.

Sale Tropiko, Jovana Pajić

Pevačica Jovana Pajić frontmen grupe "Ministarke" Foto: Nikola Tomić

Pesmu prati i vrhunski spot, odnosno prava filmska priča, a tvorac takve ideje bio je Sale Tropiko i njegova već uigrana ekipa.

- Nekako sam svašta nešto snimio u karijeri, i svaki put je isto pitanje šta sad i šta sad. Pošto je minutaža vrlo mala da bi stalo dosta kadrova, mora da se baš onako vodi računa da bi se ljudima što bolje negde približilo to čitanje i razumevanje spota - kaže Sale.

Oboje su istakli da im uopšte nije bilo teško da maestralno odglume svoje uloge u spotu, jer su to što su ustvari u realnom životu preneli na setove spota, što je rezultiralo veoma uspešnim kadrovima.

- Mi smo profesionalci, nećemo se opterećivati, samo ćemo mi biti mi. Tu moju histeričnu scenu smo snimili iz prve - ispričao je par.

Sale Tropiko, Jovana Pajić

Sale Tropiko i Jovana Pajić Foto: Nikola Tomić

Njih dvoje otkrili su i da pesmu nisu uradili kao marketinški trik, a da je saradnja među njima, kao i pesma, došla potpuno spontano.

O daljim planovima, samostalnim karijerama, budućim pesmama i Jovaninom odsustvu sa muzičke scene pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Jovana Pajić pala u trans tokom suprugovog nastupa

(I. C. / N. L.)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima