≫ 

"Nek crknu u najgorim mukama svi!": Pitali smo Karleušu za Vranješa, uputila mu je brutalne reči

- Za svaki slučaj sam obavestila javnost, i policiju, o tome. Postoje kamere i snimci, pa neka se dalje ljudi, zaduženi za to, bave...- rekla je Jelena

  • 27

Popularna pevačica Jelena Karleuša (41), iako je ateista, proslavlja hrišćanske prazike kao što je Božić, jer ne želi da svojim ćerkama Atini i Niki, kako je rekla, nameće svoja životna načela.

Karleuša svake godine nađe paru u česnici, a rekla nam je da se njena mlađa ćerka Nika ljuti, jer nikada ne izvuče istu, dok joj se za Uskrs uvek razbije jaje.

- Česnica je jedna lepa tradicija. Moja deca vole da izvlače paricu svake godine. Ali svake godine ja izvučem! Najbolje da na mamu ide lova, jer mama onda njima sve pruža. Naravno, Nika se uvek ljuti. Niki se uvek razbije jaje i Nika nikad ne izvuče paru iz česnice. Moraćemo da namestimo. Nika je šou program! - rekla nam je pevačica.

Jelena Karleuša, Zvezde Granda Foto: Nikola Tomić

Jelena je za praznike na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je ajvar, a nas je zanimalo da li ona ume da ga spremi.

- Nemojte da vas moj izgled, moja pozicija u društvu i moj poziv zavara, ja sam neko ko jako dobro kuva, samo što sam sada u životnoj fazi kada ne smem sve to da jedem, jer sam na posebnoj ishrani sa nutricionistom... Odlično kuvam, od ajvara, sarme, do ruske salate, do prebranca, podvarka... Šta vam se jede? - rekla je Karleuša za Telegraf JETSET.

Jelena je danas, 9. januara policiju, ali i javnost putem društvenih mreža uputila, da ju je njeno obezbeđenje obavestilo, da se ispred njene kuće pojavila osoba po imenu Vranješ O.

Jelena Karleuša, Zvezde Granda Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

- Imala sam obaveštenje od mog obezbeđenja. Ja sam za svaki slučaj obavestila javnost, i policiju, o tome. Postoje kamere i snimci, pa neka se dalje ljudi zaduženi za to bave... - rekla je pevačica.

Pitali smo Karleušu šta je Vranješ navodno radio ispred njene kuće.

Jelena Karleuša, Zvezde Granda Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

- Ne bih takvim pojavama u 2020. godini, više davala na značaju. Ja sam obavestila javnost, dalje nek se policija time bavi. Što se mene tiče nek crknu u najgorim mukama svi! Srećna Nova godina! - zaključila je Jelena.

Kompletan razgovor sa Karleušom, kao i šta je rekla o svom suprugu, Marini Tucaković pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    10. januar 2020 | 13:55

    Gledaju bosanci,oni jedini i glasaju.Karleuša svojim komentarima rastera gledaoce.I najgori kandidat bolje peva uživo od nje.Ona samo krešti.

  • Ss

    10. januar 2020 | 13:29

    Ko jos gleda zvezde granda osim familije onih koji se takmice zitkus ziri i kandidati uvek isti

  • Dany 5

    10. januar 2020 | 14:21

    Jadnica! S njenim godinama treba da zna da: "Šta drugom misliš tebi se vrati".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA