Angelina otišla na Island: Mlada pevačica se odlučila za ovaj korak, ali nije joj bilo lako

Pevačica će ubrzo obradovati svoje fanove

  • 6
Anđela Vujović Angellina Angelina/Foto: Marko Jovanovic

Mlada pevačica Angelina koja se proslavila svojim karakterističnim stilom i načinom pevanja, odlučila je da poštovaoce svoje muzike počasti novim albumom.

Kao neko ko se veoma trudi i ko iza sebe ima ozbiljnu produkciju koja ulaže u njene pesme i spotove, atraktivna pevačica je pošla put Islanda kako bi snimila dva spota za novi album. Kao prva na estradi koja se odlučila za ovakav potez, Angelina je napravila pravi "bum" i bez sumnje će ovi spotovi biti pravi spektakl i nešto dosad neviđeno na našoj sceni.

Iako u poslednje vreme važi to da pevači objavljuju singlove jer se albumi ne isplate, Angelina se odlučila na ovaj potez, i sigurna je da će uz ozbiljnu ekipu uraditi sjajan album.

S obzirom na to da se Anelina trudi da bude drugačija i inovativna, album će se sastojati iz dva dela. Jedan će biti "baladni", odnosno sadržaće sporije numere, dok će drugi deo biti veseliji i brži, taman u vreme kada bude krenulo proleće.

Video: Angellina nam je otkrila svoj najveći blam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1993

    9. januar 2020 | 22:44

    Gledala sam je u Blic poligrafu...Toliko prepotentna, umisljena, sedi kao kocijas neki... A ne zna da sastavi prosto prosirenu recenicu. Dzaba leppta, kad zensko nema ponasanje pre svega, takodje i koju pametnu u glavi. Ali po izgledu vidi se da je Romske nacionalnosti, tako da onda razumem zasto ima samo 4 osnovne i nema vaspitanja. A njima je u krvi da imaju dara za pevanje, pa nek joj je sa srecom.

  • Taj

    9. januar 2020 | 22:14

    Srednju skolu nema ali to vise nije vazno.

  • AM

    10. januar 2020 | 07:59

    Moja školska iz OŠ,malo je reći blago ograničena, a do bola umišljena i prepotentna.Valjda je time htela da nadoknadi manjak pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA