Oglasila se žena sa kojom Hari Mata Hari ima vanbračnog sina, pa otkrila do sada nepoznate detalje

- Hari je od prvog dana znao za svoje dete, od prvog dana je sa mnom u kontaktu - rekla je Maja

  • 7
Hari Varešanović, Hari Mata Hari sin Mak Foto: A. Nalbantjan, Facebook

Pevač Hari Mata Hari pre 28 godina sa izvesnom Majom dobio je vanbračnog sina Maka Varešanovića, koji danas živi i radi u Nemačkoj.

Maja je želela da otkrije istinu, jer godinama unazad kruže priče da je Hari za svog vanbračnog sina čuo mnogo kasnije, nakon njegovog rođenja i da je upravo on razlog pevačevog razvoda od supruge Aide.

- Želim da demantujem ovakve navode medija koji se već godinama provlače. Hari Varešanović je od prvog dana znao za svog sina, odnosno za moju trudnoću, saznao je istog dana kada i ja i moja porodica, u novembru 1991. godine. Razlog mog oglašavanja je da se prekine lanac neistina koji traje od završetka rata pa sve do danas - počinje Maja.

Ona kaže da je primorana da zaštiti ugled i čast svoje porodice i svog sina.

- Ni moj sin ni ja nismo javne ličnosti i medijski eksponirani i primorana sam da stanem na kraj neistinama. Kako svaka medalja ima svoju stranu priče, želela sam i ja da stavim tačku da zaštitim svog sina i ugled porodice - odlučno ističe ona.

Hari Mata Hari Hari Mata Hari, Foto: A. Nalbantjan

- Od prvog dana od kako sam saznala da sam trudna, Hari je saznao i pre mojih roditelja. Bila sam kod lekara i onda sam zajedno sa sestrom otišla kod Harija da ga upoznamo sa novonastalom situacijom. Hari je od prvog dana znao za svoje dete, od prvog dana je sa mnom u kontaktu. Bio je upućen i za vreme rata, a posećivao nas je i u Belgiji gde smo živeli posle rata do 2001. Od trudnoće do rođenja pa do dana današnjeg on učestvuje u odrastanju i životu sina - iskrena je Maja.

Kako Maja tvrdi, ona i Hari su se dogovorili da ostanu u prijateljskim odnosima i pre rata, a takav odnos su održali svih ovih godina, najviše zbog sina, koji ih vezuje.

- Hari je u vreme rata otišao izvan zemlje, a ja sam ostala u Sarajevu, a naš odnos smo prekinuli pre rata. Čuli smo se telefonom. Hari i ja smo se trudili da održavamo korektan odnos zbog deteta i mogu reći da smo imali manje problema nego ljudi kada se razvedu, pa se prepucavaju putem dece. Nismo imali taj odnos i nije se mešao preterano u moje vaspitanje, a uvek je bio tu kao pomoć i kada nam je trebao. Danas se slabije čujemo, ipak naš sin ima već 28 godina - ispričala je Maja.

Hari Varešanović, Hari Mata Hari Hari Mata Hari, Foto: A. Nalbantjan

Maja ističe i da joj Harijeva finansijska pomoć nikad nije potrebna i važna, jer je i ona iz imućne porodice.

- Mogao je proizvoljno da doprinosi koliko je hteo. Moja porodica je imućna i nismo tražili od njega ni emotivnu, ni materijalnu ni bračnu dužnost, a on je pomagao i bio je veoma korektan - otkrila je ona.

- Maka poznaje i baku, tetku, decu iz prvog braka, celu porodicu. Danas živi u Nemačkoj, a kada dolazi u Sarajevo uvek posećuje i oca, svoju nanu i ostale. Naše dete ima najnormalniji tretman, a jedina činjenica ne da se nikada nismo venčali, ali to su bile naše okolnosti i dogovori. Naš sin se oženio pre dve godine, a Hari je bio domaćin te svade, odnosno svadbenog ručka. Hari je sada za Novu godinu nastupio u Trebinju, a to je grad odakle je moj otac poreklom i tamo imamo veliku kuću i imanje. Tamo su i Makovi venčani kumovi, vinari - ispričala je Maja.

Mak je igrao tenis, nešto kratko je trenirao i košarku, i onda se duži niz godina bavio borilačkim sportovima. Završio je Fakultet sporta u Sarajevu i stekao je zvanje profesora. Danas živi u Nemačkoj sa suprugom, u koju su otišli pre dve godine, a od svog oca Harija nasledio je talenat za pevanje.

- Mak lepo peva, ali nema nameru da se bavi muzikom. Nikada nije vežbao, to ga nije intresovalo - otkrila je Maja za Blic.

Hari iz braka sa bivšom suprugom Aidom ima ćerku ima stariju ćerku Nađu (36) i mlađeg sina Damira (25)

Video: Hari Varešanović priznao: U poslednje vreme volim alkohol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    11. januar 2020 | 12:42

    Bravo Hari! Normalan čovek!

  • Branka

    11. januar 2020 | 14:12

    Normalan čovek.svaka cast.a ne kao pojedinac da izbegava sopstveno dete.svi znamo o kome je rec

  • Bobica

    11. januar 2020 | 13:24

    ... i normalna žena, pa samim tim i dete, tj. njihov sin, normalna osoba. Sve može gde ima elementarne pameti i ljudskosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA