• 3

Ana Mihajlovski po povratku iz Amerike odmah otišla da podrži Vuka Kostića

Mihajlovski je skoro 4 sata uživala gledajući svoju jaču polovinu, za koju je rekla da je najbolja osoba koju je upoznala

  • 3

Ana Mihajlovski (37) vratila se iz Njujorka, u kojem je boravila sa bivšim suprugom Goranom Stamenkovićem, i odmah je otišla da podrži partnera Vuka Kostića (40).

Naime, voditeljka je uživala u Narodnom pozorištu, u predstavi Siniše Kovačevića "Velika Drama", u kojoj glavnu mušku ulogu Milorada Vučića igra Vuk.

Mihajlovski je skoro 4 sata uživala gledajući svoju jaču polovinu, za koju je rekla da je najbolja osoba koju je upoznala.

Ma, ko bi njega mogao da ostavi?? Pa on je najcool čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, 'ajmo sad da se zaustavimo, pliz... Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to... P.S. Volim te - napisala je Ana krajem decembra, nakon navoda pojedinih medija da ga je ostavila.

Ana Mihajlovski, Pinkove Zvezdice

Ana Mihajlovski, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Ana sa bivšim suprugom Goranom Stamenkovićem ima ćerku Ivu (12), a sa drugim suprugom ima dvoje dece - ćerku Zoju i sina Petra.

VIDEO: Položio je život za ovu našu zemlju: Vuk Kostić progovorio o porodičnoj tragediji

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Zoja

    Da li ona misli da je Vuk Kostić veverica?

  • Lepo

    Se obezbedila Anci sad moze da bira ...

  • Vodolijax

    Ana je izgleda zaljubljive prirode,ovim tempom ima da rodi još minimum troje dece.Svaka čast na hrabrosti a i ljubav je rešenje da se mi Srbi brojno povećamo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima