"Blokiraću čak i rođenu majku..." Anabela u otvorenom pismu otkrila zbog čega se Luna povukla

- Mi smo obični smrtnici sa svakodnevnim usponima i padovima - poručila je Anabela između ostalog

  • 68
Anabela, Luna Đogani Foto: A. Nalbantjan, ATA Images

Anabela Atijas (44) oglasila se javno, na društvenim mrežama, sa porukom za sve one koji se pitaju šta se događa sa njenom ćerkom Lunom Đogani, koja se u poslednje vreme slabo oglašava i povukla se iz javnosti.

Pevačica je otkrila sa čime se Luna, ali i cela porodica suočava, a u svom otvorenom pismu obratila se i fanovima, ali i Luninim hejterima.

- Dragi moji, pošto se puno vas "brine" i brine za Lunu, pitaju kako je i što je nema, evo ja ću da vas obavestim da Luna prolazi kroz težak period, jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumevanje, jer ona je član naše porodice - počela je Anabela, pa nastavila.

- I još nešto veoma važno. Ako neko na bilo koji način napravi pritisak, sugestiju, dobronameran komentar itd...bilo da su to ljudi koji je bezuslovno vole, ili ovi drugi, odmah će biti blokirani. Hvala vam na svemu, ali vreme je da shvatite da ova devojka ima život van rijalitija i vaši komentari je samo vraćaju na to da se oseća loše.

- Evo sad moj dobronameran savet za sve koji nemaju obzira, jer ja lično stojim iza toga da ću blokirati sve, pa makar i rođenu majku, na primer, ukoliko Luni kroji život. Mi smo obični smrtnici sa svakodnevnim usponima i padovima, i ako nam šaljete pozitivnu energiju uzvraćamo puta 100 i, još jednom, hvala vam na tome - napisala je Anabela.

Anabela Atijas, Anabela Bukva Anabelino pismo na Instagramu/Printskrin: Instagram/anabelci

Video: Anabela: U ljubavi je sve dozvoljeno, pa čak i taj deveti krug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićo

    12. januar 2020 | 23:51

    Vas dve tri života ne mogu oprati ono što ste radile u Zadruzi 1 i 2 i Jasmini Skender!

  • 6

    12. januar 2020 | 22:40

    Joj jadnuce jadne,sta sta radile jos ste i dobro ,nije se zaboravila Z1,iako su upalili masine i centrifuge.Jadnice i lazulje na planeti ih nema,sramote dosta vas je vise.

  • MK

    13. januar 2020 | 10:25

    Idi ženo radi nešto, dosadila si i Bogu i narodu. Deca se od rođenja čuvaju i vaspitavaju a šta si ti uradila za njih?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA