• 12

Prve izjave Mileta Kitića nakon što je napadnut i oboren sa bine na nastupu!

- Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli - rekao je Mile

  • 12

Mile Kitić (68) je u petak u švajcarskom gradu Bazelu doživeo neprijatnost kada je na njega tokom nastupa u jednom klubu nasrnuo muškarac nepoznat javnosti. Podsetimo, napadač je prišao folkeru, povukao ga je, srušio ga, a potom pao preko njega, nakon čega je intervenisalo obezbeđenje.

Mile Kitić je opisao kako se desio ovaj incident.

- Pevam već 48 godina, nikad u životu neprijatnost ni najmanju nisam imao, sve do sada... Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je neko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim... Nema gde nisam pevao, i za vreme rata, a ovako nešto nikad nisam doživeo - rekao je Mile za Pink.rs i dodao:

Mile Kitić

Mile Kitić, Foto: Nikola Tomić

- Pevao sam u petak uveče u Bazelu, došao jedan gost i kaže:"Je l' može ta i ta pesma?", ja mu kažem:"Sačekaj buraz, ne mogu da prekidam sad što pevam". Ja njemu lepo kažem - samo da završim ovo, ne mogu usred pesme da prekidam i da pevam drugu pesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan... I on mene za rukav i povuče me dole, bilo je tu par stepenika, ja se sapleo i pao... Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli.

- Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda tako. Povukao me je sa bine iz revolta, video sam ja, s namerom da mi naudi... Ali verujte mi, da sam ja primetio nešto, da psuje, da ima neke namere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao obezbeđenju, ali ništa nisam primetio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka da mu otpevam pesmu koju je tražio - objašnjava Kitić.

Promocija Spota, Aca Lukas, Maja Berović

Mile Kitić, Foto: Nikola Tomić

- Bila je tu i njegova žena, počela je da kuka plače, ma haos! Evo, meni telefoni non-stop zvone, svi su se potresli, pogotovo i moja Marta koja je videla snimak, a nije znala šta se kasnije desilo, da je sve okej - završava Mile za Pink.rs.

Kitić je objasnio da nije dobio nikakve povrede, tako da nije bilo potrebe da traži lekarsku pomoć, tako da je nastavio sa nastupom.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ruza

    Svi oni dobiju batina gde god gostuju samo kriju bilo je ovako te onako samo se peru niko nije budala nek jmalo odleteo visoko e

  • BURAZER

    Ma ko će njega tući......

  • AMG

    Budi srecan sto nisi naleteo na ovu nasu prodavacicu sa pijace, prosao bi gore nego Milicionerka !!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima