• 4

Neočekivan gest! Pesma kao kazna ili dar?! (VIDEO)

- Radi se o jednoj duetskoj pesmi, ali pre svega posvećujem pažnju novoj pesmi, dok ću svakako ovaj poklon zadržati i koliko već na proleće izbaciti pesmu koja verujem da će biti ozbiljan hit - navodi Danijel Alibabić

  • 4

Kada je pre mesec dana, pevač Danijel Alibabić u saradnji sa poznatim kompozitorom i tekstopiscem snimio pesmu "Dar ili Kazna", na njegovu adresu stigla je pomalo neočekivana ponuda.

- Iako sam svu svoju energiju uložio za snimanje spota i pripremu projekta, u tom celom kreativnom haosu, dobio sam ponudu koja je mogla potpuno da promeni tok mojih planova. Na moju adresu, od nepoznate osobe, stigla je jedna pesma koja me je potpuno oduševila i zamalo okrenula stvari u drugom smeru. Radi se o jednoj duetskoj pesmi, ali pre svega posvećujem pažnju novoj pesmi, dok ću svakako ovaj poklon zadržati i koliko već na proleće izbaciti pesmu koja verujem da će biti ozbiljan hit - navodi Danijel Alibabić.

Danijel Alibabić

Foto: Promo

Danijel je zadovoljan saradnjom sa autorima i  ekipom te ne sumnja u uspeh nove pesme kao i to da je ispravna odluka da svojoj publici u ovim zimskim danima pokloni upravo pesmu "Dar ili Kazna". Dok promoviše svoju novu pesmu, mladi pevač priprema se i za ovogodišnju MAC dodelu nagrada, na kojoj je nominivan u kategoriji pop/folk pesma, za numeru "Žena za medalju".

- Radujem se što sam nominovan i što sam na neki način deo velike muzičke regionalne manifestacije. Posebno mi je drago što sam nominovan sa pesmom koju sam posvetio svim ženama, jer zaista sve žene na neki način jesu za pravu i veliku medalju- dodao je pevač.

Danijel Alibabić

Foto: Promo

Ostalo je još malo vremena do velike manifestacije, a do tada Danijel radi na novom projektu koji će publici predstaviti kroz nekoliko meseci. Do tada njegova publika uživa u novoj pesmi talentovanog pevača.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Neko iz mase

    Skroz nebitan lik

  • Bojkot za štetočinu!

    Zabraniti ovu karikaturu u srpskim medijima! A još bolje i na granici sa Srbijom!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima