"Mislio sam da ću da prekinem na pola": Sloba pričao o nastupu na kojem je pevao nakon smrti oca

- Mislio sam da neću moći, da neću imati glasa da pevam, do zadnjeg trenutka dok nisam kročio na binu - prisetio se Sloba u emisiji "Amidži šou"

  • 34
Sloba Radanović Printskrin: TV Pink

Sloba Radanović je gostujući u emisiji "Amidži šou" govorio je kako mu je bilo teško da peva na unapred zakazanom novogodišnjem nastupu nakoš što mu je preminuo otac Dušan. Pevač kaže da je mislio da će da prekine nastup na pola.

- Skupio sam hrabrosti, odradio to i znam da bi i on tako hteo. I moja majka je insistirala da ja nastupam i da ne odlažem te svoje nastupe... Mislio sam da neću moći, da neću imati glasa da pevam, do zadnjeg trenutka dok nisam kročio na binu. Kada sam uspeo to da uradim, bio sam ponosan sam na sebe, bila je ponosna i majka, znao sam da je i otac ponosan. Nova godina i repriza - stanje šoka, pa mi je bilo lakše da pevam, ali kada se sve to malo sleglo 4. sam nastupio i tada mi je bilo najteže, mislio sam da ću da prekinem nastup na pola. Setio sam se nekih stvari, a kada prođe neko vreme i shvatiš da nekog stvarno više nema, onda te uhvati taj neki momenat, bude ti baš teško... - rekao je Sloba.

Pogledajte snimak:

Video: Sloba peva za svog pokojnog tatu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    15. januar 2020 | 07:35

    Dal' je majka Draginja zadovoljna snajom, ona rece, bilo koja samo da nije Kija. I bi bilo koja.

  • E Slobice....

    15. januar 2020 | 09:19

    Tako je tužno sinoć izgledao, sve što je rekao gledao je u publiku da vidi kako reaguje mama Jeca na njegove izjave. A kad je ustao u onoj tuniki do kolena, kao neka strina. Vidi se da je u toj vezi manji od makovog zrna, a da je bar našao neku normalnu, nego raspuštenicu i to sa decom. Sve je to Boba zaslužio...

  • Vera

    15. januar 2020 | 10:37

    Sve od leta po nagovoru botoksirane činiš tajno da uništiš bivšu suprugu koja ti je najviše pomogla u životu, a javno glumiš dobricu. Dobro te je Narod upoznao manipulatoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA