≫ 

Tinejdžer kog klinci u Srbiji obožavaju je sin nekadašnjeg telohranitelja Zorana Đinđića!

Svojom poslednjom pesmom danima je osvajao trending liste na Jutjubu

  • 14
Voyage, Zoran Đinđić, Milan Veruović Foto: Youtube/AmiG Show, Wikimedia/Flickr/World Economic Forum/swiss-image.ch/Photo by Marcel Bieri, Milena Đorđević

Mlada Jutjub zvezda Mihajlo Veruović (18), poznatij kao Voyage, gostovao je u emisiji Amidži šou gde je ispričao svoju životnu priču kako bi ga javnost što bolje upoznala.

Mihajlo je u emisiji gostovao sa svojom devojkom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica, a voditelj Ognjen Amidžić je za njih pripremio igricu, kako bi otkrio koliko se njih dvoje dobro poznaju.

Međutim, pre početka same igrice, Mihajlo je potvrdio da je njegov otac nekadašnji telohranitelj ubijenog Zorana Đinđića.

Mihajlo Veruović Voyage Mihajlo poznatiji kao Voyage, Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Kad sam te predstavljao, za publiku koja ne zna, ko je tvoj otac? - upitao ga je Ognjen.

- Milan Veruović, bio je telohranitelj Zorana Đinđića, i sam je bio upucan u tom događaju- odgovorila je mlada zvezda Jutjuba.

Voyage je otkrio i da su nakon tog događaja on i njegova porodica morali da se odsele za Francusku gde su nastavili sa svojim životima.

Mihajlo je danas jedan od najpopularnijih Jutjub-tinejdž zvezdi, a svojom poslednjom pesmom danima je osvajao trending listu pomenute platforme u Srbiji, ali i širom čitavog Balkana.

Kako je pričao o svom ocu pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Amidžić otkrio pravu istinu o gostovanju Ane Sević kod njega u emisiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iver

    15. januar 2020 | 22:34

    Otac mu je gradski decko sa vozdovca iz stepe odrastao uto vreme sa ozbiljnim barabama sa bracom brankovic kneletom i pored svega toga zavrsio skole bio na kakvom takvom polozaju uz premijera lojalan ispravan covek sa znanjem ulice i kako sta funkcionise.. Po pdfovoru decaka bi rekao da ga je dosta toga naucio i treba podrzati bilo sta korisno svaka pohvala za decka iscimao se drugi klinci bi bili u fazonu znas ti ko je moj cale njega ranio legija i te price kao mili loca dobar je klinja al ne znaci da se nece pokvariti u vec truloj okolini ukoliko sad zivi u srbiji

  • Roman

    15. januar 2020 | 19:21

    Ja samo necu razumeti jedno. Svi, ili barem vecina vas kad su bili deca su imali neku zelju sta da budu kad porastu. Te piloti, pevacice, glumci, gusari, indijanci itd itd... I zasto ne volite da vidite kada neki mladi zapravo taj svoj deciji san, tj cilj ostvaruju? Nikom sigurno nije bio san kada je bio dete "e ja bih voleo kad porastem da radim u firmi nekoj za 40 hiljada" ali to je mnoge snaslo jer kao prvo nisu bili ozbiljni i uporni u vezi svog sna tj cilja koji su imali i kao drugo nisu imali podrsku porodice, prijatelja, koga god. Meni je uvek drago da vidim kada neko mlad razmislja o svojoj buducnosti i uzme stvar u svoje ruke da nesto uradi za sebe. Zato ovaj momak ima moju punu podrsku. Iako ja to licno ne slusam jer malo sam star za takvu vrstu muzike (25 godina imam) ali postujem njih koji to rade. Kad god pomislite da napisete nesto negativno za neku nasu javnu licnost, konkretno mlade pevace, samo zamislite kako bi se ponasali da je to vase dete. E sad da li bi im rekli "mani se toga daj idi zaposli se u firmi da radis ko sav normalan svet za minimalac" ili biste podrzavali vase dete cim bi videli kako lepo moze da zaradi baveci se time sto voli da radi.

  • Milenko

    15. januar 2020 | 19:23

    Samo da se ne uobrazi kao Baka Prase.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA