• 6

Pomirile se sestre Kovač? Kristina se javno obratila Aleksandri: "Ona koja u meni tinja i živi..."

Aleksandra i Kristina ne razgovaraju još od 2014. godine, a sada su se, kako izgleda, pomirile

  • 6

Aleksandra Kovač (47) i Kristina Kovač (44) ne komuniciraju još od 2014. godine, a kako se sada čini, sestre Kovač izgladile su svoj odnos i pomirile se.

Aleksandra i Kristina su u sukobu nekoliko godina, a javnost je za njihovu svađu saznala, kada je Kristina na društvenoj mreži Fejsbuk napisala da se odriče svoje sestre i ostatka porodice.

Kristina je, kako se čini, kao i kada se posvađala sa sestrom, načinila prvi korak, te je na društvenoj mreži Instagram javno pohvalila novu pesmu i spot svoje sestre Aleksandre.

Kristina Kovač

Kristina Kovač pevačica, Foto: Facebook

- Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo, baš mi se sviđa. I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete. Izrašće u predivnu ženu - napisala je Kristina u svojoj objavi.

Nismo se čule, ali bih jako volela. Ona je moja sestra i volim je najviše na svetu - rekla je Aleksandra 2015. godine za Telegraf.rs na pitanje da li bi volela da se pomiri sa sestrom.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bojan

    Pa ova Kristina je sou. Prvo godinama vredja i pljuje koga stigne, a njavise rodjenu sestru. Pri tom Aleksandra pravi muziku, a ova samo tvituje i proziva, i sad skuplja lajkove kao uzasno je emotivna, hahaha, izasla u svim novinama, a ne radi nista, ne zna za sramotu.

  • 😊

    Tužno da ne razgovaraju,kako mogu toliko vremena da ne pričaju,kad imaš sestru imaš prijatelja za ceo život,to je ljubav ogromna i neraskidiva.

  • Gags

    Trebao vas je Kornelije šibati motkom , ne bi se blamirale od razmaženosti i svake godine nova epizoda , mir ili rat 🤣

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima