"Ne znam kako me nisu uhapsili" Mira Škorić napravila skandal, jer je umesto u Beograd sletela u Niš

- Ja sam bila jako nervozna, bila sam jako nemirna u avionu - rekla je pevačica

  • 11
Mira Škorić RTS, novogodisnji program Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Mira Škorić (49) ispričala je kako je odgreagovala nakon što se suočila sa neprijatnom situacijom kada je avion, zbog magle, morao prinudno da sleti u Niš, umesto u Beograd.

Pre nekoliko dana, zbog guste magle, avion u kom je putovala Mira, umesto u Beograd, morao da sleti na niški aerodrom"Konstantin Veliki", što je pevačicu veoma iznerviralo.

- Ja sam bila jako nervozna, bila sam jako nemirna u avionu, kada sam čula da slećemo u Niš i da nas čeka prevoz autobus... Ja nemam problem sa autobusom, nego sa gužvom, previše je ljudi bilo, previše aviona je tu sletelo. Dragana je bila jako srećna, raspoložena, ja ne znam kako mene nisu uhapsili na aerodromu - ispričala je kroz osmeh Mira za emisiju Premijera.

Inače u istom avionu nalazila se i pevačica Dragana Mirković, a kako je Mira već objasnila, njoj ovakva situacija nije mogla da pokvari raspoloženje.

Dragana Mirković, Mira Škorić Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Podsetimo, pevačice su selfijem zabeležile ovaj momenat, koji je Dragana podelila sa svojim pratiocima na Instagram priči.

Nakon ovog događaja njih dve nastavile su za Vrnjačku Banju, gde je na gradskom trgu za proslavu Srpske nove godine nastupala Dragana, a uz čiji nastup se provodila i Mira.

Video: Stefan u duetu sa Mirom Skoric zapevao Brenin hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    16. januar 2020 | 00:40

    Ove dve kao da su iz Palminog muzeja voštanih figura.

  • Sun

    16. januar 2020 | 07:56

    Al su ubedjeni I istripovani ovi pevaci I pevacice..

  • Lena

    16. januar 2020 | 01:08

    Beskrajno mi je fantastìcno koliko se ova zena bez blama, neskriveno prikazuje kao licemer. Prvo sugogodisnja uzajamna pljuvacina sa Karleusom, a onda sada bogzna kakve drugarice. Sa Draganom ceo zivot netrpeljivost zbog otetog decka. Zatim je kroz imitacije ismevala i jednu i drugu, pa je Draganu ismevala Dara Bubamara, a onda su Dragana i ista Dara Bubamara najstasrasnije ogovarale Miru na snimanju Pinkovih zvezda, a onda se Mira nakon par godina sada ljubaka sa njima. Sve licemerka do licemerke sa laznim osmesima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA