• 29

Cobiju i Laziću zbog uriniranja na aerodromu zabranjuju ulaz u Švajcarsku?

Ukoliko dođe do toga da se Darku i Cobiju izrekne mera zabrane ulaska u Švajcarsku na određeno vreme, biće u velikom problemu jer mnogo svirki imaju upravo u Švajcarskoj

  • 29

Darko Lazić (28) i Slobodan Veljković Cobi (34) dobili su poziv za saslušanje u policiji u Cirihu, nakon snimaka na kojima se vidi kako uriniraju po pisti, čime su ometali javni red i mir.

Nakon što su primili prijavu uputili su se u diskoteku u kojoj su nastupali, gde im je gazda dao kontakte pevača kojima je potom naloženo da se u roku od 8 dana odazovu i daju izjavu povodom incidenta koji su napravili na aerodromu.

- Cobi sada traži advokata u Cirihu koji je poreklom sa naših prostora da ga angažuje kako bi sa njim otišao na saslušanje. Svestan je šta je uradio i očekuje da neće proći nekažnjeno, pogotovo što je u pitanju Švajcarska, koja je poznata kao najuređenija zemlja, koja ne toleriše anarhiju i bahato ponašanje - kaže izvor.

Ukoliko dođe do toga da se Darku i Cobiju izrekne mera zabrane ulaska u Švajcarsku na određeno vreme, biće u velikom problemu jer mnogo svirki imaju upravo u Švajcarskoj, piše Srpski telegraf.

Snimak sa aerodroma, 1. deo

Snimak sa aerodroma, 2. deo

(TTelegraf.rs)

Komentari

  • Ruza

    Treba njih poslati na manjacu da plase vukove samo zato su spremni i lice na zivotinje sram ih bilo

  • 🦍

    Ljakse, i ko su bre oni

  • Mirka

    Sram ih bilo . Najlakse se pokaze pravo lice , ono sto jesi , kada si pijan ili .... ! Zbog ovakvih osoba , koje dodju , da uzmu neki franak ili drugde neki euro (evro) , mi svi Srbi ispadamo , uvek najGori ! Naravno , svuda je moda , pokazati ono lose , kao i u Srbiji . To je IN . Mi , hvala ( ne znam kome ni cemu ) imamo toga najVise . Na nasu nesrecu !!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima