• 10

Nemanja Stevanović posle dužeg vremena u javnosti sa suprugom koju je upoznao na nastupu

- Jelenu sam "snimio" na jednom svom nastupu. Celo veče smo se gledali, a na kraju sam joj prišao. Bila je malo suzdržana jer sam poznat, ali samo se femkala - rekao je jednom prilikom Nemanja o prvom susretu sa Jelenom

  • 10
Nemanja Stevanović, žena Jelena

Nemanja Stevanović i žena Jelena, Foto: ATA Images

Nemanja Stevanović (37) oženio je 1. marta 2014. godine Jelenu Filipović, anonimnu devojku koju je ugledao na jednom od nastupa.

Par je ubrzo dobio i naslednicu Mašu, a Jelena nikada nije svojim ponašanjem i postupcima privlačila pažnju javnosti. Par se čak i vrlo retko pojavljuje zajedno, a prethodne noći došli su na proslavu 30. rođendana Ljubomira Perućice.

- Jelenu sam "snimio" na jednom svom nastupu. Celo veče smo se gledali, a na kraju sam joj prišao. Bila je malo suzdržana jer sam poznat, ali samo se femkala - rekao je jednom prilikom Nemanja.

Rođendan Ljube Perućice

Jelena i Nemanja, Foto: ATA Images

- Za razliku od Jelene koja ima neverovatno pamćenje i seća se apsolutno svega, ja nisam toliki detaljista. Ipak, nikada neću zaboraviti trenutak kada sam je video u gomili ljudi. Bila je prelepa i potpuno drugačija, izdvojila se ponašanjem i lepim manirima. Nisam joj prišao odmah, nego tek nekoliko dana kasnije - ispričao je Stevanović svojevremeno.

Jelena Stevanović

Jelena Stevanović, Foto: Instagram/jelenastevanovic90

- Znam da svi kažu da brak zahteva kompromis i odricanje, međutim, moram da priznam da kod nas toga nema. Ne dozvoljavamo sebi da zapadnemo u situaciju u kojoj ćemo jedno drugome činiti ustupke. O svemu iskreno razgovaramo i ne postoji niko i ništa oko čega bismo se prepirali. Naravno, i mi imamo momenata kada zbog lošeg dana izgovorimo nešto što ne mislimo, ali brzo to rešavamo jer nijedno nije zlopamtilo. Mogu da se pohvalim idealnim brakom - rekao je pevač.

VIDEO: Sećate li se najburnije ljubavi rijalitija, "Ćeranića"?

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima