≫ 

"Šta je tačno uticalo, ne znam, ali desilo se": Petar Strugar priznao vezu sa Milicom Todorović

Glumac i pevačica već nekoliko meseci uzivaju u ljubavnoj romansi

  • 4
Milica Todorović Petar Strugar Printskrin: Instagram/milicatodorovicofficial

Pevačica Miica Todorović (29) i glumac Petar Strugar (31) već nekoliko meseci uživaju u ljubavi koju su na početku krili od očiju javnosti. 

Međutim, Petar je sada potvrdio da jesu zajedno, a na pitanje da li ga je privukla njena duhovitost, izgled, pozitivna energija ili nešto drugo, rekao je:

- Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari, neko bi to dosad otkrio. Pravila nema, formula ne postoji. Šta je tačno uticalo, ne umem da vam odgovorim, ali da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari koje su sigurno uticale, ali o tome ćemo neki drugi put.

Glumac je otkrio da je upoznavanje sa Milicom nakon što joj je pozajmio svog konja za snimanje spota sudelovalo da se između njih dvoje rodi. Iako Petar mnogo voli konje, Milica još nije skupila hrabrosti da krene sa školom jahanja.

Milica Todorovic i Petar Strugar, Budva Milica Todorovic i Petar Strugar u Budvi, Foto: Telegraf

- Istina je upoznali smo se na snimanju Miličinog spota za čije sam snimanje pozajmio svog konja. Međutim, nije počela da trenira još uvek skuplja hrabrost. Ali dolazi redovno da nam pravi društvo - otkrio je Petar za Blic Super TV.

Podsećamo, Milica je nedavno raskinula vezu sa dugogodišnjim dečkom koreografom Milošem Paunoviće, dok Strugar iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zarija čijem su odrastanju veoma oboje veoma posvećeni.

VIDEO: Mima recituje Milici erotsku pesmu, koja je trebalo da bude pesma za decu

(Telegraf.rs/Bli)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    17. januar 2020 | 14:39

    Nekako njih mogu da zamislim kao par... skroz pasu jedan uz drugog

  • Marina

    17. januar 2020 | 14:02

    Mislim da su lep par. Nek traje.

  • Just love

    17. januar 2020 | 17:20

    Šta god mnogi pisali meni su njih dvoje preslatki. I jedno i drugo su ostvareni u svojim karijerama, po prirodi su veseljaci, pozitivni mladi ljudi, vole životinje, očito imaju mnogo toga zajedničkog. Svu sreću im želim ❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA