≫ 

Slavica Ćukteraš potvrdila da se razvela: "Bilo je sporazumno, sve se završilo za minut i po"

- Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva - izjavila je pevačica koja se nedavno vratila na scenu

  • 25
Slavica Ćukteraš

Printskrin: TV Pink

Dugo se unazad pričalo i pisalo o razvodu Slavice Ćukteraš (34) i golmana Vladimira Avramova (40), koji imaju trogodišnju ćerku Viktoriju i petogodišnji brak iza sebe. Pevačica je sada i potvrdila razvod, navodeći kako je u pitanju bio sporazumni razvod braka, kao i da su ona i njen bivši suprug ostali u odličnim odnosima.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je prvi put i pričala o razvodu, s obzirom na to da vešto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.

Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš/Printskrin: TV Pink

Ona i njen bivši suprug ostali su u dobrim odnosima, prvenstveno zbog ćerke, a i dalje su velika podrška jedno drugome.

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - rekla je Slavica i dodala da se i ona i Vlada osećaju fantastično.

- Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - rekla je Slavica.

Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš/Printskrin: TV Pink

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su pre tri godine. Pevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, ali se pre nekoliko meseci vratila na scenu i aktivirala na društvenim mrežama. Iako o privatnom životu ne želi da priča, o razvodu je otvoreno govorila ističući kako ni oko čega, pa ni oko toga, ne želi da pravi nikakvu senzaciju.

Pevačica će 28. januara napuniti 35 godina, a sebe će, kako kaže, počastiti pesmom umesto proslavom.

Slavica Ćukteraš, Vlada Avramov

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov/Foto: Twitter/@CukterasSlavica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA