≫ 

"Montevideo" ih je proslavio, a danas se Moša i Tirke sreću samo slučajno

Iako su u čuvenom filmu bili kao jedan, putevi su im se razdvojili

  • 3
Moša i Tirke, Miloš Biković i Petar Strugar, Montevideo Printskrin: Youtube/p_strugar/AmiG Show

Petra Strugara (31) i Miloša Bikovića (32) proslavio je film Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video" u kojem su glumili Mošu i Tirketa, ali su se njihovi putevi razišli i glumci, kako izgleda, nisu u bliskim odnosima.

Petar je u "Montevideu" glumio Blagoja Marjanovića Mošu, dok je Miloš igrao Aleksandra Tirnanića Tirketa. Nizale su se potom domaće uloge za Petra, a Biković je ostvario uspešnu karijeru u Rusiji.

Iako su mnogi mislili kako su njih dvojica, sada, nakon toliko godina kada su ostvareni glumci, ostali u prijateljskim odnosima, stvari stoje drugačije - otkrio je Strugar u emisiji "Amidži šou", gde je gostovao u utorak, 21. januara.

Viktor Savić, Miloš Biković i Petar Strugar Miloš Biković i Petar Strugar sa Viktorom Savićem i glumicama iz "Montevidea"/Foto: Telegraf

- Čuli smo se pre 5-6 godina otprilike. Nismo u kontaktu, sretnemo se tu i tamo, ali posao te vodi na druge strane... Nekog u Rusiju, nekoga kući, kao mene (smeh) - objasnio je Petar odnos sa Bikovićem.

- Jednostavno putevi su se razišli, svako ima svoj put, ali mnogo mi je drago kad ga sretnem. Sreli smo se na Exitu, recimo, to je bilo jedno emotivno iskustvo - dodao je Strugar.

Kako Petar priča o Bikoviću pogledajte na snimku od 4:10:

Video: Plivam elegantno kao kratkonogo prase: Biković objavio snimak s bazena, pogodite ko ga je snimao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA