≫ 

Kristijan iz Zabele "zapenio" posle izjave da je molio za ulogu u Južnom vetru

- Ne shvatam poriv nekog mentola da izmisli da sam molio za malu ulogu - kaže Kristijan

  • 8
Kristijan Golubovic Juzni Vetar Foto: Marko Jovanović, Promo

Kristijan Golubović (50) iz Zabele se oglasio povodom izjave režisera Miloša Avramovića (41) da je "molio da mu da ulogu u Južnom vetru".

- Koliko god bio pametan i mudar nemoguće je ostati imun na laži glupih osoba koje, ne znam iz kojih razloga, tera đavo i zla nameru da izmišljaju neistine o meni. Da li je u pitanju zlonamerni neki režiser, rekao ili napisao da sam molio za nekakvu logu u "Južnom vetru" tokom snimanja tog filma u Zabeli... na ovo mogu reći da je sve objavljeno čista laž. Tokom tog snimanja sam premešten na nekoliko sati iz svoje sobe broj 22 u sobu broj 15, jer mi je rečeno da će u mojoj sobi snimati scene za taj film - kaže Kristijan.

Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1

- Pošto ja svoju ćeliju držim besprekorno čistom napomenuo sam nadzorniku da mi ne urnišu stvari i inventar, naravno, sve to kroz šalu. Kroz prozor sobe u koju sam privremeno prebačen video sam deo filmske ekipe na sportskom dvorištu, dobacio sam par mojih gafova statistima i stražarima, u kojima nije bilo pominjanja na temu scena, snimanja scena, uloga ili bilo čega drugog. Zato ne shvatam poriv nekog mentola da izmisli da sam molio za malu ulogu. Mislim da s*anja o meni neće prestati, dok se jednoga dana ipak ne odlučim da se bar jednom od tih mentola us**em u usta, ali bukvalno. Upamtite da Kristijan Golubović nikoga ne moli, osim Boga gospoda, za zdravlje svoje porodice i da ga sačuva zle namere svih tih lažljivih mentolčina. Amin - poručio je Golubović u izjavi koja je objavljena na Jutjubu.

Podsetimo, Miloš Avramović je rekao sledeće:

- Snimali smo četiri dana među zatvorenicima. Kristijan se oduševio kad nas je video s prozora. Odmah nas je pitao može li da dobije neku malu ulogu u seriji. Nije bilo moguće da glumi jer je na izdržavanju kazne, ali je sve to bilo simpatično. Čuvari su ga vrlo brzo prekinuli, rekli su mu da ne može da razgovara s nama jer je to zatvorenicima strogo zabranjeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    22. januar 2020 | 13:45

    Ovaj kao da nije u zatvoru,oglasava se kad hoce! E moja srbijo!!!! Dok posteni odlaze,vama su ovo glavni likovi!!!!

  • febo

    22. januar 2020 | 13:48

    Svasta,jedan kristijan da moli za malu ulogu ,a da ne bi mozda da budes glavni glumac

  • Q Q Q Q Q Q

    22. januar 2020 | 15:42

    Rodjaci Kristjan molim vas,posto je izvisio ulogu za ovu seriju ,dobice ulogu u novom Bondu jer traze novog glumca,lik u zatvoru oglasava se kao da je na letovanju Karibi najmanju ruku. Jako bitan lik za ovu zemlju ,a da mozda bude i poslanik sa smanjenim cenzusom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA