≫ 

Bili su nerazdvojni, a sad se članovi 2Cellos retko i čuju: U jednome su se najviše razlikovali

Luka Šulić iz bivše grupe "2 Cellos" je otkrio da su on i Stjepan uzeli poslovnu, ali i privatnu pauzu

  • 0

Luka Šulić (32) i Stjepan Hauser (33), poznatiji kao "2Cellos", godinama su bili nerazdvojni, ali ovakva situacija u kojoj svako samostalno radi  očigledno im najviše odgovara.

Stjepan Hauser i Luka Šulić su se proslavili na svetskom nivou 2011. godine kada su objavili obradu pesme "Smooth Criminal". Poslednji veliki koncert u Lisinskom odradili su 2015. godine, a Luka se uskoro vraća tamo, ali ovoga puta nastupaće sam.

Povodom toga, u jednom intervjuu otkrio je da su on i Stjepan uzeli poslovnu, ali očito i privatnu pauzu.

- Ne čujemo se baš. Tu i tamo nešto poslovno. Osam godina bili smo non-stop zajedno, odgovara nam da se odmorimo jedan od drugog, a i vodimo drugačiji život. Ja sam sve vreme s porodicom, a Stjepan radi svoje stvari. Ne znam gde je sada. Drugačiji smo, svako ima svoje prioritete - iskreno je priznao Luka.

2cellos_25032017_007 Luka Šulić; Foto: Telegraf

Raspričao se i o tome kako su obojica temperamentni pa su se često znali da viču jedan na drugog i tako posvađani izađu na pozornicu. Ipak, Luka ističe da se nikada nije dogodilo da budu posvađani mesec dana i slično.

- S obzirom na to koliko smo bili zajedno, čak se i nismo puno svađali. Nismo imali vremena za to jer smo imali žestok tempo. Ali kada bismo sleteli u Zagreb, ne bismo se ni pozdravili, svako bi otišao na svoju stranu jer smo znali da ćemo se za nekoliko dana opet videti na aerodromu - zaključio je Luka.

Isto je potvrdio i Stjepan u nedavnom intervjuu.

VIDEO: Kad Nole i najseksi pijanistkinja zasviraju klavir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA