≫ 

Hrvatica u centru skandala u Italiji! Pokazala jezive podlive, tvrdi da je dečko hteo da je ubije

- Da, branio me od mene same udarivši me - tvrdi manekenka koja kaže i da je "hteo da je ubije"

  • 2
Nina Morić, Luigi Luiđi Mario Favoloso Luiđi i Nina, Foto: Instagram/lmfavolosofficial

Nina Morić (43) tvrdi da ju je bivši dečko Luiđi Mario Favoloso (32) pretukao, a kao dokaz je objavila fotografiju na kojoj se vide užasne modrice i podlivi po telu.

Ova manekenka iz Zagreba, sa adresom u Milanu, bivšeg je optužila i za nasilje prema njenom sinu Karlosu Mariji (17), kog je dobila sa bivšim mužem Fabricijem Koronom (45).

- Branio sam je od nje same, nisam hteo da se povredi! - rekao je Luiđi, što je Ninu povredilo i isprovociralo, pa je iznela niz optužbi na račun bivšeg dečka.

- Da, branio me od mene same udarivši me - tvrdi manekenka koja kaže i da je "hteo da je ubije".

- Srećom pa sam se bacila na sina da ga zaštitim, ali ostala mu je modrica na čelu - tvrdi Nina.

Nina Morić Ninina objava na Instagramu, Foto: Instagram/nina__moric

Nakon gostovanja Favolosa u nekoliko italijanskih emisija, u kojima se energično branio, uz tvrdnje da ništa nije istina, Nina je objavila poruke u kojima on tvrdi da je "bila hladna prema njemu".

- Pronašao sam doktora koji će mi pomoći. Želim da znaš šta osećam prema tebi - pisao joj je Favoloso, moleći je da mu pruži drugu šansu.

Međutim, Nina mu je kratko odgovorila:

- Ti si lud!

Luiđi je u gostovanjima pričao sledeće:

- Nina tvrdi da sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina. Povredio sam ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao zaštiti od nje same.

Nina Morić, Luigi Luiđi Mario Favoloso Nina Morić i Luiđi Mario Favoloso, Foto: Instagram/lmfavolosofficial

Ninina majka Vranka nalazi se kod ćerke u Milanu, a kako kaže Ninin tetak, ugledni zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman, ne zna ništa o manekenkinim objavama na Instagramu.

- Nismo se čuli neko vreme, odnosno trebala je za Novu godinu doći u Zagreb. Znam da su Nina i taj dečko raskinuli i da je tu vezu trebalo prekinuti. Sad je mirna. Oterala ga je definitivno i konačno. On je bio osoba koju zbog njegovog karaktera ne možeš imati u blizini - rekao je dr. Sakoman za 24sata.hr.

Snježana Mehun, Ninina bliska prijateljica kod koje je Morićeva nekoliko puta dolazila u Zagreb, takođe je rekla da se nije čula s manekenkom.

- Šokirala me je njena objava. To mi je grozno, osuđujem svako nasilje prema ženama. Čule smo se pre nekoliko meseci i sve je bilo u redu. Kad su Nina i Luiđi Mario došli u Hrvatsku pre nekoliko meseci delovali su skladno - rekla je Mehun za isti medij.

Nina Morić, Luigi Luiđi Mario Favoloso Luiđi Mario Favoloso, Foto: Instagram/lmfavolosofficial

Podsetimo, Nina je sa Luiđijem u vezi bila od 2015. godine, ali je veza uvek bila puna turbulencija. Svojevremeno ga je optužila da ju je prevario, no ubrzo su se pomirili. Donedavno se nisu ni pojavljivali u javnosti u Italiji, čime su zabrinuli svoje pratioce na društvenoj mreži na kojoj su bili aktivni gotovo na dnevnoj bazi.

Pre toga bili su u Zanzibaru, a dr. Sakoman je tada izjavio da se "Nina posvetila humanitarnom radu u siromašnim zemljama".

- Nina ima te faze kad se povuče iz javnog života, ali ova njena objava na Instagramu me je šokirala. Upoznao sam i njenog dečka i bio i s njim u kontaktu prije nekoliko godina, u šoku sam - rekao je njen prijatelj Neven Ciganović.

Podsetimo, pre 3 godine Nina je rekla da dve godine ne živi sa sinom, koji se nalazio kod očeve majke Gabriele, jer mu je otac Fabricio Korona završio u zatvoru.

Nina Morić, Fabrizio Corona Nina sa bivšim mužem Fabricijom, Foto: Instagram/fabriziocoronareal

Nina je dve godine sina viđala u strogo kontrolisanim uvslovima, uz stručni nadzor, na sat i po vremena nedeljno. Nininoj borbi za sina prethodila je svađa sa majkom Vrankom, nakon čega je popila tablete za smirenje.

- Nisam se htela ubiti. Samo sam htela da zaboravim tu noć i da zaspim - rekla je tada Morićeva. Dečak je svedočio njenoj svađi s majkom i u strahu je nazvao drugu baku Gabrielu, koja je nazvala policiju.

- Gabriela je vikala da će mi oduzeti sina te je tako i bilo. Ona me ne voli otkad smo se Fabricio i ja venčali - tvrdila je manekenka.

VIDEO: Jelena Karleuša govorila o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amoresuperatutto

    30. januar 2020 | 16:58

    Ova zena nikad nije bila sa normalnim muskarcima.Uvek neke "macho" muskarce je volela.Bivsi paparazzo "mag" Fabrizio Corona isto je tukao, sad ovaj.A ona vec koji put pokusala da se ubije.Nije zlato sve sto sija .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA