≫ 

Kad je teško da probušiš kašiku, ti smanji želudac: Ove zvezde su otišle pod nož kako bi smršale

Neki od njih su se nakon operacije "prepolovili"

  • 11
hirurgija, operacija, Dejan Milićević, Darko Lazić, Boki 13, Bojan Jovanovski, Ana Nikolić

Foto: Nikola Tomić, Facebook/bojan.jovanovski3

Mnoge poznate ličnosti imaju problem sa viškom kilograma, što zbog stresa i svakodnevnih obaveza, tako i zbog hrane kojoj ne mogu da odole. Nakon nekoliko desetina kilograma viška, većina njih ima problem kako da smrša, te se odlučuje za sada sve popularniju metodu mršavljenja - smanjivanje želuca.

Ana Nikolić, Darko Lazić, Dejan Milićević i Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, kuburili su sa viškom kilograma, a često su bili i na meti kritika javnosti.

Međutim, neki od njih su svoju liniju uz pomoć ove metode doveli do savršenstva, dok se drugi spremaju da se "prepolove".

Ana Nikolić

Ana Nikolić, Foto: Instagram/ananikolicofficial

Pevačica Ana Nikolić navodno je, tajno, pre šest meseci otišla na operaciju koja se medicinski zove crevasti želudac, nakon čega je za mesec dana izgubila 15 kg.

Kako je pevačica nakon porođaja imala velike problem sa viškom kilogramima, kojih nikako nije mogla da reši pomoću dijeta i raznih tretmana, Ana se odlučila na radikalnu i bržu promenu. Ona je za ovu intervenciju iskeširala od 5.000 do 10.000 evra.

- Nikolićeva je zaista skoro pa na sve načine pokušala da smrša. Trudila se, išla kod raznih nutricionista, ali kilogrami se nisu gubili onako kako je ona zamislila, niti je pevačica bila zadovoljna svojim izgledom. Kada je otišla u Podgoricu, uradili su joj detaljno sve analize, nakon čega su ustanovili da bi u pevačicinom slučaju najbolje rešenje bio takozvani crevasti želudac - rekao je izvor blizak Ani.

Darko Lazić

Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić godinama unazad mučio je muku sa viškom kilograma, a upravo taj problem odrazio se i na njegov oporavak nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre 15 meseci.

Laziću je višak kilograma počeo da pravi ozbiljan zdravstveni problem. Međutim, pevač je posle toliko razmišljanja smogao snage i hrabrosti, pa je prošle nedelje otišao pod nož.

- Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpeo jake bolove, ali će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend - ispričao je izvor blizak pevaču za Kurir.

Dejan Milićević

Dejan Milićević, Foto: Nikola Tomić

Fotograf Dejan Milićević takođe je još jedna od javnih ličnosti koja se odlučila da ode pod nož i brzinski se reši problema, sa kojim je mučio muku skoro tri decenije.

On je nakon operacije za samo nedelju dana oslabio 20 kilograma.

- Probao sam sve žive dijete i tablete za mršavljenje, ali sve je imalo jo-jo efekat i kilogrami su mi se vraćali. Išao sam i kod najboljih nutricionista na Balkanu, ali pomoći nije bilo. Imao sam 143 kilograma i zbog toga su me bolela kolena i teško sam ustajao. Kuma mog druga uradila je operaciju smanjenja želuca i kada sam video njene rezultate, odlučio sam se i ja na taj korak - rekao je Milićević za Informer.

Boki 13, Bojan Jovanovski

Bojan Jovanovski - Boki 13Foto: Facebook/bojan.jovanovski3

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 jedan od javnih ličnosti koji se među prvima podvrgao ovom zahvatu, koji je sada sve popularniji.

Operacija je kod Bokija urodila plodom i on se za vrlo kratak vremenski period "prepolovio".

Međutim ono što se iskomplikovalo u njegovom slučaju, je to što je nedugo nakon operacije Boki uhapšen zbog afere "Reket", a ne baš najbolji uslovi u zatvoru uticali su na to da se njegovo zdravstveno stanje naglo pogorša, te je Boki danima konstantno povraćao.

Video: Ana usred pustinje pokušava da oživi, ostaćete u čudu kad vidite šta radi

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA