≫ 

Slobi nakon oca preminuo još jedan član porodice

Sloba je loše podneo vest o tetkinoj smrti

  • 47
Slobodan Sloba Radanović Foto: A. Nalbantjan

Nakon što mu je otac Dušan preminuo 31. decembra 2019. godine, Sloba Radanović (29) ostao je i bez tetke.

Pevač je tužnu vest saznao na Kopaoniku gde je boravio sa prijateljima, a čim je saznao spakovao se i krenuo je u Zrenjanin.

Kako kaže naš izvor, pevač je vrlo loše, kao i svi u porodici. Njegova devojka Jelena, kao i prijatelji, sve vreme su uz njega i daju mu podršku.

Podsetimo, Sloba je nekoliko sati nakon očeve smrti pevao za doček Nove godine u Beogradu, a nastup je posvetio svom Dušanu.

- Da sam mogao da biram oca, ne bih mogao da izaberem boljeg. Hvala ti što si mi podario život i što si uvek bio tu za mene. Bio si među najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosan sam što si baš ti moj otac, u pravom smislu te reči - napisao je tada Sloba.

Inače, Sloba večeras, 31. januara, ima zakazan nastup u Beogradu, koji će profesionalno odraditi.

Sloba Radanović, tata Dušan Radanović Sloba sa pokojnim ocem Dušanom, Printskrin: Instagram/slobaradanovic

- Kada ti se takva stvar dogodi, normalno je da se povremeno setiš i da ti je teško. Negde smo očekivali, ali ja sam mislio da to neće da se dogodi tako brzo, stalno se moliš Bogu da bude bolje - rekao je Sloba nedavno, kada je pričao kako se osećao tog 31. decembra.

Eto, baš na taj dan se to dogodilo. Ja sam bio negde spreman na to, ali kad se desi to je veliki šok. Kada se to dogodilo, kada sam krenuo na nastup, ja sam imao osećaj da sam izgubio glas. Taj prvi i drugi dan su mi od šoka prošli lakše, nego treći i četvrti. Mnogo mi je bilo teško tog četvrtog januara, mislio sam da neću moći da pevam - rekao je Sloba na temu toga što je pevao za doček Nove godine, ali i nekoliko dana kasnije.

Svetlana Ceca Ražnatović, Slobodan Sloba Radanović, Tamara Đurić, Ognjen Vranješ, Majdan Sloba na dočeku Nove godine, Foto: Nikola Tomić

Vrlo teška situacija, pre svega za moju porodicu, za moju majku koja je tog dana izašla iz bolnice. Veliku podršku sam imao od svojih prijatelja, najveću od moje devojke Jelene, ona je bila uz mene, proživljavala je sve zajedno sa mnom. Čak su i vlasnici tih klubova bili uz mene, znaju kakva je to situacija, rekli su mi da pevam koliko mogu, rekli su mi: "Pevaj pet minuta, pola sata, koliko možeš, ako ne možeš ne moraš ni da pevaš" - objasnio je Sloba tada za Premijeru vikend specijal.

Video: Srceparajuće scene hrabre devojčice dok se igra pored mrtvačkog sanduka svog oca vatrogasca

VIDEO: Sloba peva za svog pokojnog tatu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    31. januar 2020 | 19:24

    Otac umro, majka operisana, on po Kopaoniku sa sponzorušom. Kažu sa devojkom, a devojka razvedena, ima dvoje dece, prepolovila 4. deceniju, i to se zove devojka. Sve je to zaslužio, nema taj griže savesti nimalo.

  • !

    31. januar 2020 | 14:18

    Njemu je sve svejedno i ko je umro i ko ziv i ko je prevaren a koga je povredio ,Sve je njemu isto . Taj nema ni stida ni srama ,ni kulture ni blama ,Obraz Djon !

  • Žena

    31. januar 2020 | 14:15

    Devojke Jelene.....!!!???? Razvedena, dvoje dece, u cetvrtoj deceniji.... 😱😱😱

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA