≫ 

"Goca nije ni živa ni mrtva": Šabanov kum o pevačevoj udovici i suđenju Turčinu koji je ubio Šaulića

- Kad se čujem s Gocom, pričamo po pola sata, ali ja nju ne smem ni da zovem - rekao je Slobodan

  • 2
Saban, Goradana Saulic Foto. A. Nalbantjan, Facebook

Slobodan Bobi Stojadinović, kum pokojnog pevača Šabana Šulića, koji je jedini preživeo saobraćajnu nesreću u kojoj su Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić tragično izgubili život, kaže da je u kontaktu s porodicom pokojnog kralja narodne muzike.

Slobodan strepi od suđenja Alsinu Leventu, koji je izazvao nesreću u kojoj su poginuli njegovi prijatelji, a proces je zakazan za 27. mart.

- Šta da očekujem? Koja pravda može biti zadovoljena? Da je pravde, oni bi bili živi, a ja se ne bih patio ovako sa operacijama i oporavkom koji teško ide. Šta god da bude na tom suđenju, meni ne znači ništa, jer njih nema. Voleo bih da ne idem na suđenje ako mogu, plašim se kako ću to podneti. Ni tog čoveka ne želim da vidim, naneće mi tugu - rekao je Bobi koji je istakao da dva puta nedlejno ide kod psihologa.

Šaban Šaulić Šaban Šaulić, Foto: A. Nalbantjan

- Šerif Konjević me je zvao da sarađujemo, pita kad ću početi, a ja ne znam šta da kažem i kad ću biti spreman. Sve mislim da će Šaban i dalje da mi se javi. Kad se čujem s Gocom, pričamo po pola sata, ali ja nju ne smem ni da zovem. Žena nije ni živa ni mrtva, i šta onda da je pitam: "Kako si" kad znam kako joj je. Bol je sve veća - rekao je Slobodan.

Mirsadova supruga Ružica ispričala je da je poslednji razgovor sa Šabanovom udovicom Gordanom završila bez pozdrava, dok je Stojadinović otkrio da je u kontaktu sa njom.

- Ne znam šta se desilo i o čemu je reč. Čujem se s Ružicom povremeno, mada izbegava da me zove jer zna da sam na terapijama - objasnio je Bobi.

Slobodan nakon saobraćajne nesreće nije dolazio u Srbiju, ali se nada da će prisustvovati Šaulićevom jednogodišnjem pomenu.

Goca Šaulić Goca Šaulić, Foto: Marko Jovanović

- Radim na tome da prisustvujem, mnogo to želim, ali videću da li ću zdravstveno biti u mogućnosti. Daću sve od sebe - ispričao je Šabanov kum za Kurir.

Nakon niza operacija Bobi se ne oseća dobro, te će najverovatnije morati na još jednu hirušku intervenciju.

- Rana nakon operacije nije dobro. Na stomaku imam rez od 25 centimetara, gde mi je spojena karlica. Međutim, kažu mi sad da operacija nije dobro urađena, jer kad hodam, osećam jak bol, kao da će mi se na leđima ponovo razdvojiti. Verovatno ću morati opet na operaciju - zaključio je Bobi.

Video: Moj otac nije danas otišao: Potresan govor Šabanovog sina Mihajla

Video: Ilda Šaulić posvetila Šabanu MAC nagradu: Želim da verujem da nas odozgo čuvaš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZOKI

    1. februar 2020 | 17:22

    Grize je savest kako se prema njemu ponašala znam lično jer sam hteo da ga angažujem ali posle razgovora sa njom odustao

  • milica

    1. februar 2020 | 22:35

    Draga Goco, neprezaljen...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA