Sestra Dragane Mirković je najveća podrška folk zvezdi, prava je dama, a evo čime se bavi

Iako su udaljene stotinama kilometara, Dragana i Dušica su veoma bliske, a kažu i da mnogo liče

  • 9
Dragana MIrković Foto: Nikola Tomić

Dragana Mirković (52) je jedna od najvećih folk zvezda sa ovih prostora, a malo ko zna kako izgleda njena sestra, koja joj je od početka najveća podrška.

Iako je Draganin suprug Toni Bijelić svima dobro poznat iako se u javnosti i ne pojavljuje tako često, Draganinu rođenu sestru Dušicu Krumov javnost nije puno puta imala priliku da vidi.

Zaposlena je na Draganinoj televiziji DM Sat, gde su joj povereni svi poslovi kada su folk zvezda i njen suprug odsutni.

Iako su stotinama kilometara udaljene jedna od druge, Dragana i njena sestra su veoma bliske. Jednom prilikom je Dušica izjavila kako joj je žao što njena sestra nije nastavila sa muzičkim obrazovanjem, a na njen uspeh i višedecenijsku uspešnu karijeru je veoma ponosna. Takođe, ni rodni Kasidol nije zaboravila, kao ni pevačica.

Evo i kako izgleda Draganina sestra:

Dragana je nedavno proslavila 52. rođendan, kada se putem Instagrama zahvalila fanovima na čestitkama i poklonima, a imala je kraljevsku zlatno-belu tortu.

Video: Dragana Mirković otvoreno o prijateljstvima i neprijateljstvima na estradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA