≫ 

Nataša Bekvalac izjavila da je muškarci uopšte ne zanimaju

- Druga godina je kako me muškarci ne zanimaju - izjavila je pevačica

  • 20
Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac/Foto: A. Nalbantjan

Nataša Bekvalac ima iza sebe tri braka i dve ćerke kojima je maksimalno posvećena, Hanu i Katju. Trenutno je, kako kaže, muškarci ne interesuju i odlično joj ide i bez njih, a ono za šta se ovih dana priprema jeste solistički koncert u Štark areni, 14. februara.

Pevačica je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" pričala o svom privatnom životu, odnosno muškarcima koje je imala kraj sebe, a sa kojima se nije ostvarila u punom smislu.

- Nisam došla do recepta, ali jesam do zaključka da ja više ne mogu da budem sa slabićima. Ne mogu više da se krijem iza toga da mi je bitno kakvo je biće. Ja moram biti u prirodnom položaju žene. To što sam uradila više od većine žena treba da bude prelepo za mog muškarca, a ne da me maltretira, ponižava, tuče i psihički izrabljuje, da ja počnem da sumnjam u svoju lepotu, pamet i sposobnost kao roditelja i pevačice i sve ostalo - izjavila je pevačica.

- Taj film više nećeš gledati. Nije naš problem što napredujemo, već što oni ne, ili što biramo takve. Druga godina je kako me muškarci ne zanimaju. Nije se pojavio niko ko bi me zaintrigirao, da bude ostvaren čovek i da ja ne plaćam kafu - bila je izričita Nataša.

Gorki list Nataša Bekvalac/Foto: ATA Images

Podsetimo, Nataša ima ćerku Hanu iz prvog braka - sa Danilom Ikodinovićem, bila je u braku i sa Ljubom Jovanovićem, a iz trećeg braka - sa Lukom Lazukićem, ima ćerku Katju.

Video: Nataša Bekvalac: Katja nije svesna da sam pevačica i želim da to potraje što duže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svasta

    2. februar 2020 | 22:41

    A sto da ti ne placas kafu? Kad vec zaradjujes kao pevacica, imas sigirno vise novca nego ostali ljudi, pa je valjda red da ti budes ta koja ce da casti.

  • Jasna

    3. februar 2020 | 06:25

    Koga bre zanima ova klasična sponzoruša i otvaračica usta molim vas ? Koji fakultet je ona završila i šta zna da radi da bi bila uzor mladima ? Ništa !! Tata bio trener pun love, posle našla šećerka i on bio pun love, pa dobrog Daču lep momak i on imao love....

  • Aleksandra24

    3. februar 2020 | 03:54

    Postigla vise od ostalih zena??!! Zaista? A sta sicto postigla vise preciznije receno? Vise ne znaci i bolje. Skandali, gluposti, bljuvotine... Vise su postigle one zene koje rade neke ozbiljne stvari, bave se ozbiljnim i odgovornim profesijana. Ti si totlano beznacajna licnost, niskobudzetni zabavljac, netalentovana pevacica ali dobar skandla majstor. Gubi se....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA