Glava Brenine lutke završila na aukciji: Početna cena samo 99 dinara, a tu je i cela Barbika

Lepa Brena jedina je domaća javna ličnost koja ima lutku sa svojim likom

  • 1
Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Pevačica Lepa Brena (59), jedna od najveći jugoslovenskih zvezda, vrhunac slave doživela je tokom 80-ih godina prošlog veka, a tada je dobila i čuvenu Barbi lutku sa njenim likom, koja je izgleda i danas popularna.

Naime, pre tridesetak godina pokrenuta je proizvodnja lutaka sa Breninim likom, koje su tada bile izuzetno popularne, međutim i ovih dan, posle mnogo godina, ona je ponovo glavna atrakcija na jednom sajtu.

Jedan kolekcionar rešio je da proda četiri pevačicine glave za igračku rađenu po uzoru na "barbiku", i to po početnoj ceni od 99 dinara po komadu.

- Lepa Brena, glave za lutku - stoji u opisu ispod fotografija.

Lepa Brena Printksrin: Aukcija

Interesantno je da, osim što Brenina lutka nema telo, glava za lutku nema ni kosu - dugu i plavu, po kojoj je prepoznatljiva.

Cena po glavi iznosi 99 dinara, ali, po svemu sudeći, još nema zainteresovanih za kupovinu. Sa druge strane, ima i onih kolekcionara koji su odlučili da prodaju pevačicinu lutku u paketu, sa glavom, telom, garderobom i kosom, a početna cena je 2.999 dinara.

Lepa Brena Lepa Brena lutka na prodaju na jednom sajtu za aukciju, Printksrin: Aukcija

Kada je Brena lansirala lutku sa svojim likom pre 30 godina, otkrila je šta ju je inspirisalo na taj potez.

- Kada sam bila devojčica, želela sam da imam fotografiju ličnosti koju volim. Kasnije su se pojavile lutke. Kada znam koliko mi devojčica piše i kako mi se ispovedaju kao da smo najbolje drugarice, jasno mi je da je lutka sa mojim likom pre svega njima namenjena - rekla je Brena.

Video: Lepa Brena nastupom pokazala zašto je najveća zvezda na Balkanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA