≫ 

Džesika Alba bez trunke šminke u šopingu sa sinom, jedan detalj je svima zapao za oko

Glumica je u kupovinu išla u opuštenom izadnju

  • 7
Džesika Alba Džesika Alba, Foto: Tanjug/AP

Popularna glumica Džesika Alba (38) uslikana je u skroz opuštenom izdanju u šopingu sa najmlađim sinom Hejnsom (2) uoči Superboula.

Glumica je bila bez trunke šminke, u širokim farmerkama, majici, kardiganu i patikama. Džesika je imala puštenu kosu i naočare za vid.

Ona je svog najstarijeg naslednika, noć pre Superboula, vodila u kupovinu namernica i cveća, a nakon šopinga kolica su bila puna, ali je glumica i svog naslednika smestila u njih.

Svima je zapalo za oko da Džesika nije bila preterano raspoložena, te je imala ozbiljan izraz lica, dok se njen naslednik, nesmnjivo, bio uzbuđen zbog kupovine i vožnje u kolicima.

Džesika Alba Džesika u kupovini sa sinom, Foto: Profimedia

Džesika je nedavno na gala svečanosti "Baby2Baby" u Kaliforniji zasenila sve na crvenom tepihu kada se pojavila u u haljini vrednoj više od 20.000 dolara.

Inače, haljina je dizajnirana za kolekciju "Ralph & Russo" za jesen-zimu 2019/2020. Prema sajtu ovog brenda, ručno je ukrašena belim biserima, šljokicama i perjem od noja.

Video: Keri Bredšo - žena zmaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    4. februar 2020 | 09:39

    Njoj sminka i nije potrebna.Kao secer je.

  • Agent.

    4. februar 2020 | 08:45

    Kad je neko lep, šminka mu nije potrebna

  • Dmd

    4. februar 2020 | 06:12

    Vama je stalno cudno kada su zene nenasminkane. To je normalno sasvim.. ove nase nisu normalne, svakodnevno stavljaju sminku na lice..😒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA