≫ 

Evo zašto Ana ne traži od Raste da joj isplati zajednička ulaganja u vilu od pola miliona evra

- Nisu se dugo zadržali, a deluje da imaju skroz korektan odnos. Ona je sugerisala nešto oko kuće, vidi se da učestvuje u svemu - ispričao je komšija

  • 4
Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta Foto: Instagram/ananikolicofficial, Nikola Tomić

Ana Nikolić (41) i Stefan Đurić Rasta (30) sporazumno su se razveli, a 'problem' koji je ostao nakon razlaza je kuća koju su gradili u Velikom Mokrom Lugu.

Sporazumnim razvodom dogovoreno je da kuća pripadne Rasti, a do zvaničnog razvoda radovi na kući su bili obustavljeni. Međutim, veliko iznenađenje jeste to što je Ana nedavno dolazila na gradilište da obilazi radove.

- Anu i Rastu sam nedavno video kako dolaze na plac i obilaze tu kuću. Zajedno su bili, razgledali i nešto se dogovarali. Na kući su radovi dugo bili stopirani, majstori nisu dolazili i ništa se nije dešavalo. Mislili smo da su odustali od izgradnje, pričalo se da ne mogu da se dogovore šta dalje, a onda se pročulo da je kuća pripala Rasti i izgleda da su se stvari promenile - rekao je komšija.

- Prvo smo se iznenadili kad smo ih videli da ponovo zajedno dolaze na imanje, ali nikakve drame nije bilo, normalno su komunicirali kao da je među njima sve okej. Nisu se dugo zadržali, a deluje da imaju skroz korektan odnos. Ona je sugerisala nešto oko kuće, vidi se da učestvuje u svemu - ispričao je komšija, dodavši da se pored kuće gradi nešto nalik bunaru, te da je najverovatnije reč o fontani o kojoj se toliko priča.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, krštenje Foto: Telegraf

- Nakon što smo pročitali u medijima da su se konačno razveli jer bilo je tu, kako mi se čini, nekog mirenja, majstori su nastavili da dolaze i stavili su prozore na celu kuću. Nisu u pitanju obični prozori i vrata, rađeni su po meri i skoro su od poda do plafona. Nastavili su i gradnju sprata koja je bila započeta, deluje da se radovi privode kraju. Sa zadnje strane kuće je izgrađena prostrana terasa na koju se izlazi sa velikih, zastaklenih kliznih vrata koja su postavljena. Deluje da će u domu imati dosta prirodne svetlosti. Pored kuće je ozidano i nešto nalik bunaru, mada se pričalo da će tu biti fontana. Još nije dovršeno, pa nisam siguran o čemu je tačno reč - objasnio je ovaj čovek.

- Ni Ana, ni Rasta ne govore mnogo na temu razvoda i dogovora koji su postigli tada. Postoji neka priča da mu ona nije tražila da je isplati za ta zajednička ulaganja, ali da postoji dogovor da kuća ostane njihovoj Tari. Zato nije iznenađenje što Ana dolazi da vidi kuću - kaže izvor Blica.

Podsetimo, planirano je da kuća ima oko 500 kvadratnih metara i da se u nju uloži 500.000 evra.

Oko kuće je i plac, a komšije su otkrile da je oko deset ari ukupno imanje i da će kuća imati veliko dvorište sa bazenom. Pričalo se i da će u kući biti Stefanov muzički studio, kao i spa centar i teretana za Anu, a ostaje da vidimo šta od toga će biti odrađeno sada kada je Rasta domaćin imanja.

VIDEO: Rasta kupio stančinu sa pogledom na Hram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    4. februar 2020 | 11:03

    Ko bi rekao da ovaj Rasta zarađuje tolike pare! Lepo, nek im je sa srećom.

  • I niste za bolje

    4. februar 2020 | 11:02

    Od mml,a nego gde je karleusa

  • Cuca

    12. februar 2020 | 10:46

    Lep čovek, nije ni čudo što ga je zavolela Ana, imala je 10.000 razloga 😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA