≫ 

"Tatin princ, sve tatino..." Anabelin bivši muž posle 2 godine video sina!

Andrej dečaka ljubi u glavu, dok se on smeje

  • 9

Andrej Atijas posle 2 godine video je sina Leona kojeg, prema tvrdnjama dečakove majke Jasmine Skender, godinama nije želeo da vidi. 

Atijas se sa detetom video u Bosni, s obzirom na to da dete sa majkom živi u Zenici.

- Tatin princ! Sve tatino. Tatin Simba! Leon Atijas - poručio je Andrej.

Andrej Atijas, Leon Atijas Atijas sa sinom, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Jasmina je u ispovesti za Telegraf ispričala da ju je Andrej ostavio u 6. mesecu trudnoće, kada je upoznao Anabelu. Kako nam je tada rekla, trudi se da bude najbolja majka svom sinu koji joj je sve na svetu, a na život danas gleda drugačijim očima.

Kako nam je tada ispričala, za Andrejevu vezu sa Anabelom saznala iz medija, posle čega ju je on uporno lagao. Kako nam je tada rekla, verovala mu je. Sve dok nije videla jednu emisiju na televiziji, i tada joj je sve bilo jasno. Bila je u šestom mesecu trudnoće, imala je 24 godine, živela je u malom mestu gde se sve brzo sazna.

- Svet mi se srušio u sekundi. U trudnoći mi je pretio. Da će me srediti na sudu i uzeti mi dete kad se porodim. Znala sam celu noć da provedem povraćajući od bolova. Ujutro sam se budila sva modra u licu. Lice je znalo da mi bude celo kao velika modrica, koliko bi mi kapilari od pritiska popucali - rekla nam je Jasmina pre dve godine.

Jasmina Skender Jasmina Skender, Foto: Instagram/jasminaskender

- Najstrašnije je kada sam na kraju pročitala da je izjavio kako je to bila samo jedna noć i kako sam mu došla posle tri meseca da mu javim da sam trudna. Pokušao je odgovornost da predstavi kao svršen čin. Tačno je da nismo živeli tada skupa, iako je na tome insistirao. Ja imam svoj stan i imala sam svoj privatni posao. Morala sam da ostanem u Zenici zbog salona - dodala je.

- Nemamo nikakav odnos. Video je Leona (sina) pre dve godine, a pre toga isto pre dve godine. Posete su retke, iako ih omogućavam. To malo vremena što provede sa Leonom on koristi da mene vređa. Andrej je zatrovan mržnjom i ne vidi ništa sem mene. Posle toliko vremena on se ponaša kao da je on povređen i izdan, a ne ja - rekla nam je Jasmina u januaru 2018. godine.

Kako je tada rekla, tvrdi da je Anabela odvojila Andreja od sina.

Jasmina Skender Jasmina sa sinom Leonom, Foto: Instagram

- Ja ne smatram da ga je Anabela odvojila, nego sa sigurnošću tvrdim. Ja sam jedno vreme izgubila svaki kontakt sa njegovima. U tom periodu Anabela se potrudila da me maksimalno ocrni. Vremenom sam saznala zašto su ti odnosi zahladneli i čula sam užasne laži o sebi - rekla nam je tada Jasmina.

- Videle smo se samo jednom, kada je Leon imao svega par dana. Meni se Anabela nikada nije lično obratila. Ali to je nije sprečilo da me proziva po društvenim mrežama. Anabela i Luna su u tom filmu da kategorički odbiju odgovornost. Takve i muškarce traže. Što je u redu... Jer slični se pronalaze. Ali, koliko god Anabela ponavlja da žene koje su bile pre njih ne valjaju i nemoralne su, to neće poništiti činjenicu da su tu došle druge - ispričala nam je Jasmina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    4. februar 2020 | 12:27

    Tatin princ,lepotan....to stane u par reci.Setio si ga se posle 2.god,dok.si tudju decu podizao.Sebicno,podmuklo....Peglaj to,covece.Provodi vreme sa njim,uci ga da,igra fudbal,uzivaj sa svojom decom.

  • Da

    4. februar 2020 | 12:39

    u pravu ste, Anabela je zlo od žene, samo je pogledajte u oči. Šta vidite u njima osim mržnje pakosti i zlobe.

  • Ena

    4. februar 2020 | 12:21

    Ja ha "tatin sin" posle 5 godina i zna li taj bednik sta znaci recTATA .Kako ga nije sramota izgovoriti ili napisati tako nesto.Tata zivi svoj zivot isfuco se pa mu proradila savest da kao ima dete.A ovakvih kao on je sve vise nazalost.A sto se tice Anabele ona ima 3 cerke a zivot je pred njima.Sta god da im se bude desavalo da se slucajno ne upita ZASTO bas meni i zasto to mojoj deci da se desava !Samp je zalosno sto neduzni stradaju UVEK !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA