Anabela o susretu bivšeg muža sa sinom kojeg dve godine nije video: Sve je došlo na svoje!

Iako su razvedeni, jedno drugom i dalje su velika podrška

  • 21
Anabela, Andrej Atijas Foto: ATA Images, Printskrin: Instagram/atijasandrej

Andrej Atijas, bivši suprug pevačice Anabele Atijas posle 2 godine video je sina Leona kojeg, prema tvrdnjama dečakove majke Jasmine Skender, godinama nije želeo da vidi.

Sve vreme trajanja sudskog procesa njemu je bilo savetovano da ne pokušava da stupi u kontakt sa bivšom partnerkom Jasminom Skender sa kojom ima dete. Nakon što je socijalna služba dozvolila Andreju da viđa sina, on je to i učinio.

Andrej nije krio uzbuđenje što je video svog sina, a njihov susret prokomentarisala je i Anabela sa kojom Atijas ima ćerku Blankicu.

- Dobio sam pristup svom sinu, putem socijalne službe, da ga viđam. Tražio sam poslednje dve godine preko suda. Sudska odluka mi je donela pravo na viđanje deteta, jer mi je bilo osporeno. Rekao sam da sve ide zakonski, da neću da ide na silu, ni preko medija - ispričao je odmah nakon susreta Andrej za Telegraf JETSET.

Anabela Andrej Anabela i Andrej Atijas, Foto: Instagram/atijasandrej

- Mnogo mi je drago da je sve došlo na svoje. Predivni su obojica i zaslužuju svu sreću sveta - rekla je Anabela za Pink.rs.

Anabela i Andrej razveli su se u septembru prošle godine, a u poslednje vreme se zbog šestogodišnje ćerke Blankice sve češće viđaju pa mnogi misle da je pomirenje na pomolu.

Video: Anabelin muž spava dok ona peva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto

    4. februar 2020 | 17:14

    Lepo ja rekoh da je ovo sve zbog medija , da se pise jer vise nema sta , jos joj ovo preostalo pa da se oglasi , ah da , kad maloletna joj cerka pristigne kuci i o tome ce se pisati , mislim na onu od cetrnaest sto joj mater rece da je zrela pa moze sa momcima , a za stariju pricala da je nezrela sa dvadesetjednom pa se zato bacila pod ozenjenog , hahaaa , kakava likusa .

  • Toliko od mene

    4. februar 2020 | 23:19

    Oooo sreće!!! Evo je... Divna supruga puna ljubavi i poštovanja. I još divnija majka sva od uzora i požrtvovanja. Jako sam srećan što ni na ulici neću pored nje proći. Ta šta očima vidi odmah uništi.

  • Vesna

    4. februar 2020 | 17:49

    Tačno tako Anabelči, sve je došlo na svoje, ti si bivša a sin je ponovo dobio oca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA