≫ 

Dušica Jakovljević nakon snimka sa Đeksonom otkrila da li su zaista u vezi!

Nakon priča da su u tajnoj vezi, voditeljka kaže kako "nema mesta panici"

  • 18
Nemanja Đerić Đekson, Dušica Jakovljević Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević snimljena je kako provodi vreme sa Nemanjom Đerićem Đeksonom tokom proteklog vikenda, tačnije nakon Zadrugovizije u kojoj je on gostovao kao član žirija.

Njih dvoje su navodno proveli noć zajedno, posle čega je Dušica Nemanju dovezla ispred njegove zgrade i u jednom momentu su se, kako se vidi na snimku, i poljubili, a čitav snimak zabeležila je ekipa "Paparazzo lova".

Ulje na vatru dolile su Đeksonove izjave u Zadrugoviziji kako ima novu devojku u koju je "jako, jako zaljubljen" i koja ga je smirila posle burnih veza u prošlosti.

- Nova devojka će verovatno moći da podnese taj neki pritisak koji ja donosim sa sobom u vezu, tako da... Veliki pozdrav za tu devojku u koju sam se mnogo, mnogo zaljubio - rekao je tada Đekson i dodao:

- Nije da nije popularna... Možda neki "selebriti kraš" (smeh) Možda neka pevačica, glumica... Nešto tako jeste - bilo je sve što je otkrio o novoj devojci, pa su se stvari i mogle povezati sa Dušicom.

Ovim povodom, kontaktirali smo Dušicu koja nam je rekla kako nema mesta "panici", jer su njih dvoje samo drugari.

- Javili su mi da je to emitovano, ali sve je okej, nema mesta "panici"! (smeh) Družimo se i to je sve. Nismo ni u kakvoj vezi - rekla nam je Dušica.

Evo i snimka iz emisije "Paparazzo lov":

Video: Dušica uživo u emisiji pročitala gnusnu poruku koju je dobila od fanova Dalile i Dejana

(B.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    6. februar 2020 | 08:13

    Jednom antipaticna zena

  • Beograd

    6. februar 2020 | 00:54

    Ona drugog i nezasluzuje,secam se jednom kada je vodila zadrugu toliko je bila pijana da kamera nikako nije smela izbliza daje snima.Najbolji par su

  • Kursumlija

    6. februar 2020 | 07:01

    Au al si se srozala Dusice...Sav taj tvoj pokusaj nekog AUTORITETA kada vodis emisiju,pada u vodu.Mnogo si nisko pala u ocima naroda,tek sada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA