≫ 

"Da si malo bolja, mogla bi me imati": Stanija grudima i opasnim trbušnjacima "posvađala" fanove

Stanija je pratioce na Instagramu počastila provokativnim selfijem kojim pozdravlja sa Bahama

  • 12
Stanija Dobrojević Stanija pozdravlja sa Bahama/Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević ovih dana uživa u odmoru na Bahamima, a svoje pratioce nedavno je počastila vrelom fotografijom sa ove destinacije, na kojoj joj je gola zadnjica bila u prvom planu.

Stanija je ovoga puta ispred objektiva pozirala u minjaturnom pink bikiniju koji je jedva prekrio njene ogromne grudi, a ona drži dva prsta i pući se.

Ono što je svima zapalo za oko jeste da Stanija vredno trenira i vodi računa o svom izgledu, te se na njenom stomaku jasno vide trbušnjaci.

"Svojom pojavom uvek dominiraš", "Kraljice", "Bomba", "Dobra mačka", "Imaš dobre grudi" itd...pozitivni su komentari ispod njene objave, ali bilo je i onih koji su joj poručili: "Da si malo bolja, mogla bi me imati", "Ništa drugo i ne ume", "Obuci se, videli smo da si zgodna", "Sačuvaj Bože, brzo kupi kompas, izgubila si ga, a i rapidno se menjaš, devojko"...

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. februar 2020 | 09:22

    Sve vestacko,lice,zubi,trepavice,kosa,nokti,grudi,zadnjica i onda je to neka wow zenska.Ima milion zgodnijih,lepsih i ore svega prirodnih.Eto, jedino ne mozes te ruzne i kratke noge da operises kepecu.

  • Pozz

    7. februar 2020 | 07:47

    Teto, ostarila si.

  • Zaza

    7. februar 2020 | 04:09

    Jao baba Stanija sa njenim silikonskim sisetinama i dupetom je dosadila i bogu i narodu, ne razumem sta ona pored divnih mladih devojaka trazi???? Ona treba da ljulja bebu, a ne da se problematise u ocaju?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA