≫ 

Ovo se nije videlo do sada na Beoviziji! Oni spremaju pravu svadbu

- Pored toga što je sa nama na sceni istaknuti Bora Dugić, uz adekvatne kostime i koreografiju na sceni ćemo dočarati veliku svadbu - rekao nam je pevač "Balkubano" benda Danijel Đurić

  • 3
Evrovizija Foto: Promo

Nakon objave pesama i izvođača koji će se predstaviti na ovogodišnjoj Beoviziji, ne prestaje da se spekuliše o tome kako će izgledati sami nastupi, kao i koliko će se izvođači potruditi da budu što uverljiviji kako bi osigurali svoju kartu za Roterdam, gde će se i održati ovogodišnji izbor za pesmu Evrovizije.

Pored autenričnih i drugačijih zvukova, već se izdvaja pesma "Balkubano" benda u kojoj kao izvođač pored Danijela Đurića, učestvuje i proslavljeni frulaš Bora Dugić, koji je 2008. godine osetio čari Evrovizijske scene kada je nastupao sa Jelenom Tomašević sa pesmom "Oro".

Evrovizija Priprema "Balkubano" benda za Beosong Foto: Promo

Povodom neobičnog sastava Bora Dugić i "Balkubano bend", na velikoj sceni u uživo prenosu kroz svoj nastup prikazaćže pravu „Svadbu veliku“ kako i nosi naziv njihove pesme.

- Nismo se dvoumili kako će nastup izgledati ukoliko uzmemo u obzir i sam naziv pesme "Svadba velika". Pored toga što je sa nama na sceni istaknuti Bora Dugić, uz adekvatne kostime i koreografiju na sceni ćemo dočarati veliku svadbu - rekao nam je pevač benda Danijel Đurić.

Bend se nada da će publika podržati Svadbu veliku ali i poručuju da bi Evropa odreagovala na sigurno upečatljiv nastup koji pripremaju. Pored Danijela Đurića i Bore Dugića, jedan od autora i osnivača benda je kantautor Nikola Burovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA