≫ 

Građani Novog Pazara pokrenuli peticiju: Da se ovaj grad odrekne Fetića, stidimo se njegove sramote!

- Svoje učešće je iskoristio da promoviše blud, nemoral i da na najružniji mogući način skrnavi sve one vrednosti koje promoviše naš narod - navodi se u peticiji

  • 34
Edis Edo Fetić, Dragana Mitar Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Građani Novog Pazara pokrenuli su peticiju pod nazivom "Da se Novi Pazar javno odrekne svog sugrađanina Edisa Fetića".

Kako navode, oni se stide njegovih postupaka, jer na "najružniji i najsramniji način predstavlja grad".

- Novi Pazar je "ŠEHER" grad koji se ponosi mnogim sugrađanima koji su na najlepši način poneli slavu svog grada, sportistima, umetnicima, najboljim studentima, uspešnim i vrednim privrednicima i drugima koji svojim časnim imenom, trudom i radom prenose slavu svog rodnog grada. A njihov grad se i te kako ponosi njima, njihovim likom i delom - navodi se u peticii.

- Na žalost, postoje i oni koji na najružniji i najsramniji način predstavljaju svoj grad i zbog kojih se svi stidimo. Stidimo se njihove sramote. Novopazarac Edis Fetić je ušao kao učesnik rijaliti programa Zadruga koji se prikazuje na RTV Pink. Svoje učešće je iskoristio da promoviše blud, nemoral i da na najružniji mogući način skrnavi sve one vrednosti koje promoviše naš narod - objašnjava pokretač peticije.

- Brak kao instituciju, poštovanje porodice, čast dece, čist obraz i ljudsko dostojanstvo. Koliko se ponosimo našim časnim, uspešnim sugrađanima, toliko se stidimo ovog nečasnog i nemoralnog insana, te samim tim smatramo da niko nije zaslužio da se zove Novopazarcem i bude naš sugrađanin - piše u peticiji.

Edis Fetić peticija Peticiju je šerovala fan stranica njegove žene Zilhe, Printskrin: Instagram

Podsetimo, Edo je prethodne noći dobio od Drveta mudrosti mogućnost za poziv sa nekim od porodice, a u telefonskoj govornici desilo mu se ono što nijednom učesniku rijalitija nikada nije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanka

    10. februar 2020 | 06:32

    Sta imate protiv vjere, nema veze sto je Dragana praoslavka njemu vjera dopusta cetiri zene, ali mora sve isto izdrazavati?!?! U Pazaru ef. Zukorlicima tri zene pa ga se Pazarnije odrekao, ovde se radi o javnoj prevari i izdaji, ponizenju zakonite porodice to svi gledamo, u vrtu klanja, a uvece se javno drnda e to je zabranjeno i od Boga i naroda!!!!

  • Pazarac

    9. februar 2020 | 20:19

    Moj Pazar je grad u kome je jos uvek porodica na prvom mestu,vlada patrijarhano vaspitanje, i nadam se da ce tako ostati, nevezano da li je u pitanju Srbin, ili Musliman. Zato se stidimo sto se u nasoj zemlji desava i emituje ovakav sou, a jos vise sto je neko iz naseg grada direktno deo ovakve price!

  • Spawn

    9. februar 2020 | 10:20

    Svako predstavlja sebe i tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA