"Balerina" objavio romantičnu sliku sa devojkom i komentarom potvrdio da je do ušiju zaljubljen

"Balerina" od leta prošle godine uživa u vezi sa lepom manekenkom

  • 0
Aleksandar Radojicic

Aleksandar Radojičić/Foto: ATA Images

Glumac Aleksandar Radojičić (32) ponovo je zaljubljen nakon raskida sa plavokosom manekenkom i već nekih sedam meseci uživa u vezi sa Dunjom Radičević, takođe manekenkom.

Popularni "Balerina" više ne krije da je srećan u vezi, pa lepu brinetu sada rado pokazuje i na društvenim mrežama.

Na najnovijoj slici koju je objavio njih dvoje su na Kalemegdanu i uživaju u romantičnom zalasku sunca, a s obzirom na emotikon koji iskazuje ljubav, a koji je Radojičić objavio u komentaru slike, više je nego jasno da je do ušiju zaljubljen.

Aleksandar Radojičić, Dunja Radičević

Glumac i manekenka, desno njegov komentar/Foto: Instagram/radojicic_aleksandar

Podsetimo, par je ljubavnu romansu započeo još letos, ali u početku su vezu krili, pa nisu želeli da se zajedno pojavljuju u javnosti. Kada god je imao viška slobodnog vremena, Aleksandar bi putovao kod devojke u London kako bi bili zajedno u pauzi od njenih fotografisanja za modne kampanje.

- Simpatije dvoje uspešnih ljudi u svojim poslovima počele su upoznavanjem na jednoj žurki tokom vrelih letnjih dana. Sve se dešavalo u Novom Sadu, s obzirom na to da je Dunja rođena u ovom gradu. Isprva su se dopisivali, a ubrzo su počeli i da se viđaju, te su simpatije vrlo brzo prerasle u ljubav. U prvom trenutku samo bliskim prijateljima su rekli za njihovu ljubavnu vezu, a posle nekoliko meseci počeli su da se pojavljuju zajedno na žurkama i proslavama. Doduše, to su uglavnom činili onda kada su Dunjine poslovne prilike to dozvoljavale jer je ona poslom vezana za London, gde provodi najviše vremena - ispričao je ranije izvor blizak manekenki.

Video: Glumac učio ćerku da skija, pa devojčica završila u žbunju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA