≫ 

Mislila je da je mrtav, mesecima nije znala ništa o njemu: Evo kako izgleda Anabelin otac Ahmed

Anabelin otac Ahmed živi u Bosni i Hercegovini, a pevačica mu je trenutno u poseti

  • 43
Anabela Bukva, IDJ Žurka Anabela, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Anabela Atijas (45) objavila je fotografiju svog oca Ahmeda koji živi u Bosni i Hercegovini, a ono što je svima zapalo za oko jeste koliko pevačica liči na svog tatu.

Anabela je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz Sarajeva na kojoj njen tata u naručju drži njenog psa.

- Ljubav na prvi pogled - napisala je pevačica ispod fotografije i dodala emotikone šapa i smajlija sa srculencima.

"Kakav deda, takva unuka, lepi ste", "Mnogo ličite na oca", "Blankica baš ličci na njega", neki su od komentara na objavu.

Inače, Anabela je rođena u Goraždu, a svoje rodno mesto napustila je kada je sa tadašnjim dečkom otišla u Švajcarksu. Ona je tada izgubila svaki kontakt s roditeljima, Jadrankom i Ahmedom, pa je morala da se vrati kako bi pokušala da ih nađe ili sazna nešto o njima.

- Sa tatom nisam uspostavila kontakt četiri godine, svakog dana sam strepela da li mu se nešto desilo, a mama je prvo došla u Srbiju, odakle se uputila u Švedsku. Kasnije sam joj se pridružila - rekla je ona jednom prilikom.

Ahmed, Anabelin otac Anabelin otac Ahmed, Printskrin: Instagram/anabelci

Ubrzo po dolasku u Beograd Anabela je čula je da je njena mama uspela da izađe iz Bosne, ali o ocu jedno vreme nije znala ništa, kao ni njena majka, koja se razvela od njega još pre rata.

Anabela je odrasla sa očevom polubraćom koji su približno njenih godina. Sa očeve strane ima dve polusestre, Ildu i Aidu koja je po zanimanju glumica. Osnovnu školu je pohađala u rodnom mestu, a uporedo je išla i u muzičku školu, odsek za gitaru. U tom periodu je nastupila na festivalu Šlager, na kojem je osvojila 7. mesto.

U Sarajevo je otišla sa 14 godina. Upisala je srednju turističku školu, a nakon dve godine imala je plan da se prebaci u jezičku gimnaziju. Tada je upoznala Nikolu, koji je trenirao rukomet, i desila joj se prva ljubav,

Nikola je karijeru nastavio u Švajcarskoj, Anabela je otišla da živi sa njim,a  ubrzo nakon što se vratio u Bosnu pronađen je mrtav.

Video: Anabela: U ljubavi je sve dozvoljeno, pa čak i taj deveti krug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    11. februar 2020 | 12:25

    Jaoo,sklonite ovu zenu,dosta njene patetike,sve se vrti u zacarani krug..umesto da puni klubove,snima pesme,zivi na racun,proslosti!

  • Laki

    11. februar 2020 | 12:21

    Pa dokle više o ovom polusvetu molim vas ?

  • Neko

    11. februar 2020 | 12:26

    U Srbiji postoji samo ova jedna porodica koja nas doslovno napastvuje koliko se pojavljuje u medijima! Upoznali smo skoro sve članove, od baba Jadranke pa do ovog.....nije mi jasno zbog čega su poznati i zašto se piše o njima stalno!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA