≫ 

Edo se veri Draganom na Dan zaljubljenih! Prsten će je čekati na romantičnom mestu, ali to nije sve

- Trebaju mi neke svećice, latice ruža, scre, naši inicijali, to bi je čakalo na krevetu kad se svetla ugase... - objasnio je Edo

  • 7

Edis Fetić po svemu sudeći planira da se veri Draganom Mitar, a Drvetu mudrosti otkrio je čime sve planira da iznenadi devojku na Dan zaljubljenih.

- Smislio sam da skinem bele kugle koje su oko crnog stala, na njima će stajati naši inicijali "Gaga i Edo". To ću da stavim ovde, ispred Rajskog vrta, da okačim na ulazu. A, ovde ću da napravim srce, isto naši inicijali, latice ruže ću skinuti, ima kamena da dekorišem... E, sad ne znam da li imam pravo nešto od tebe da koristim - rekao je Edo.

- Znam da Dragani u ovom momentu najviše fale cigare i slatko... Malo je nervozna kad ustane, kao i sve žene, i voleo bih jednu čokoladu sa keksom. Skromno - dodao je.

- Juče nisi bio tako skroman? - upitalo ga je Drvo, aludirajući na prsten koji je tražio.

- Ovo je ideja ako ta ne može. Nije rano za to, ali nismo rešili neke naše odnose... I to bi mi bilo okej da bude. Onda bih to uradio tamo, trebaju mi neke svećice, latice ruža, scre, naši inicijali, to bi je čakalo na krevetu kad se svetla ugase... - objasnio je Edo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    12. februar 2020 | 14:13

    Eee ,kukuj njima!Ogavnije i jadnije osobe odavno nisam videla🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  • Tomik

    12. februar 2020 | 14:52

    E jado jadni o cemu ti mislis i koga da zadovoljis Draganu a ne pitas se kako su ti deca??? Ludiras se da te gleda ceo svet i porodica HITNO idi psihijatru!!!

  • Lili75

    12. februar 2020 | 14:34

    Ispunite mu svaku zelju i onda Dovedite mu zakonitu zenu!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA