≫ 

Tražila je posao preko društvenih mreža, a sada Kristina Kovač prodaje nameštaj putem oglasa

Pevačica je oglas objavila na Tviteru, gde je svakodnevno aktivna

  • 0
Kristina Kovač Foto: Facebook

Pevačica Kristina Kovač koja je proteklih godina promenila život iz korena odselivši se u Švedsku, gde danas živi i radi, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama oglasom koji je objavila.

U pitanju je oglas u kojem Kristina navodi kako prodaje stvari iz stana, u kojem je, pretpostavlja se, živela pre odlaska iz zemlje. Oglas je objavila na Tviteru zajedno sa fotografijama, a u njemu je navela da prodaje police.

- Poslednja ponuda - 8.000 dinara za jednu, 15.000 dinara za dve. Nove su bile 23.000 jedna (koliko me sećanje služi). Polica za knjige, stara 10-11 godina. Vrlo stamena i kvalitetna, puna i teška. Jedini problem vredan pomena su šper ploče u ovoj maloj fioci - napisala je Kristina, a navela je i dimenzije polica.

Nešto kasnije se takođe oglasila na Tviteru i objasnila kako nikada nije imala svoj stan u Beogradu, već da je podstanar poslednjih 35 godina.

- Nemam svoj stan u Beogradu. Živim kao podstanar poslednjih 35 godina, izuzev jako kratkog perioda kada smo moj bivši muž i ja kupili stan koji je bio na moje ime zbog kredita. Plaćao ga je on, a nakon razvoda i pripao je njemu - navela je u tvitu objavljenom nakon oglasa.

Kristina Kovač Oglas koji je Kristina objavila na Tviteru/Printskrin: Twitter/kristinakovac

Pevačica je u Švedskoj, dok su joj suprug i dete u Beogradu. Nedavno se javno obratila sestri Aleksandri Kovač sa kojom godinama ne razgovara, a tada joj je pohvalila novu pesmu i spot.

- Nismo se čule, ali bih jako volela. Ona je moja sestra i volim je najviše na svetu - rekla je Aleksandra 2015. godine za Telegraf.rs na pitanje da li bi volela da se pomiri sa sestrom.

Video: Lena Kovačević otkrila čime bi se bavila da nije odabrala muziku

(B.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA