Milica vrelim videom najavila novu pesmu, a u ponedeljak uživo na Telegrafu odgovara na vaša pitanja

Nakon što pesma i spot dožive premijeru na Miličinom Jutjub kanalu, mlada zvezda se u ponedeljak, 17. februara, u 13 časova, druži sa čitaocima Telegrafa - uživo!

  • 1

Milica Pavlović u nedelju u 13 časova u etar pušta novu pesmu i spot, a upravo ovom informacijom obradovala je verne fanove koji su sa nestrpljenjem čekali novo "meso"!

Pesma na kojoj je predano radila nosi naziv "Status quo", a mlada muzička zvezda najavila ju je vrhunskim videom koji je snimila specijalno tim povodom.

Međutim, to nije sve!

Nakon što "Status quo" doživi premijeru na Miličinom Jutjub kanalu, mlada zvezda se tačno 24 časa kasnije, u ponedeljak 17. februara u 13 časova druži sa čitaocima Telegrafa - uživo!

Družimo se uživo na našem zvaničnom Jutjub kanalu, kao i na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici. Zajedno ćemo čitati komentare na "Status quo", a na našem Jutjub kanalu Milica će tokom druženja uživo odgovarati na sva vaša pitanja.

U nedelju slušamo "Status quo", a u ponedeljak se družimo na Telegrafu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA