• 12

Brena i Boba na Dan zaljubljenih u Crnoj Gori merkali novu jahtu, pa se ljubili nasred šetališta!

Slobodne dane iskoristili su i za uživanje, ali i za traganje za novom "igračkom" na kojoj će ploviti ovog leta

  • 12
Slobodan Boba Živojinović, Lepa Brena

Brena i Boba, Foto: Privatna arhiva

Lepa Brena (59) i Boba Živojinović (56) u Crnoj Gori provode Dan zaljubljenih, a kišno popodne nije im pokvarilo plan da uživaju u romantičnoj šetnji, kao ni da pogledaju nove jahte!

Naime, par ima u planu da pazari novi brod, iako već imaju jahtu na kojoj preko leta provode najveći deo vremena.

Posle razgledanja i razgovora sa stručnim ljudima, vezano za kupovinu jahte, par je uživao u šetnji. Smejali su se, grlili i ljubili kao da su na početku romanse.

Inače, povod za odlazak na more jeste Brenin nastup na Dan zaljubljenih, na danima mimoze u Herceg Novom, a slobodne dane iskoristili su i za uživanje, ali i za traganje za novom "igračkom" na kojoj će ploviti ovog leta.

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma "Hajde da se volimo" u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za "Ilustrovanu politiku" i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas - prisetila se Brena u jednom od intervjua dana kada je upoznala Bobu.

Slobodan Boba Živojinović, Lepa Brena

Brena i Boba, Foto: Privatna arhiva

- Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: "Gde si ti svih ovih godina?". To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video - ispričao je Boba jednom prilikom.

Slobodan Boba Živojinović, Lepa Brena

Brena i Boba u Crnoj Gori, Foto: Privatna arhiva

- Dogovorili smo se da se nađemo u Novom Sadu. Ja sam krenula na mesto susreta, stojim na semaforu i vidim njega s druge strane kako čeka i širi ruke. Zamišljam kako mu trčim u zagrljaj, skačem, vrtimo se tako kao na filmu, samo usporeno. I ja se stvarno zaletim ka njemu, skočim mu u zagrljaj, ali mi padnemo i Boba povredi ruku - prisetila se tada pevačica.

Boba je, s druge strane, tvrdio da nije očekivao da je Brena toliko teška.

- Mislim da nikada brže nisam vozio i stigao do Novog Sada kao tada, zbog tog našeg susreta. Sve sam mogao da podignem, ali je ona bila nekako teška, pa nisam baš mogao da je držim.

Slobodan Boba Živojinović, Lepa Brena

Brena i Boba u Crnoj Gori, Foto: Privatna arhiva

Slobodan Boba Živojinović, Lepa Brena

Sočni poljupci na Dan zaljubljenih, Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruza

    Zasto se nebi pohvalili kako su nekoj sirotinji napravili kucu samo brena ovo brena ono ostvarena pa sta dalje

  • Аааа

    А кишобран????😂😂😂😂😂😂

  • Bbb

    Lako je njima.....cuj jahta....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima