≫ 

Snežanina emotivna ispovest o emocijama i Vanji: Dozvolila sam životu da teče, ljubav je sve

- Romantiku doživljavam kao spontanost, trenutak, bilo da je večera, put na Bahame ili prosto pesma na radiju - rekla je Snežana

  • 5
Snežana Đurišić, Vanja  Milošević Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Snežana Đurišić (60) uživa u ljubavi sa svojim emotivnim partnerom Vanjom Miloševićem, ali će Dan zaljbljenih ove godine provesti radno.

Snežana je za portal Telegraf.rs govorila o ljubavi, emocijama i romantici...

  • Šta za Vas znači ljubav? Kako proslavljate Dan zaljubljenih?

- Ljubav je blagostanje, razumevanje, podrška, poštovanje, zagrljaj, osmeh, lepa reč, ljubav je sve, ali se moramo potruditi da je vidimo, prepoznamo i zavredimo. Dan zaljubljenih provodim kao i većinu praznika - radno, ali ću ga svakako proslaviti kada vreme dozvoli, ionako je relativno.

  • Kako ste doživljavali ljubav sa 20 godina, kako sa 40, a kako sada? Koje su razlike?

- Razlike su u nama samima i u tome kako shvatamo i doživljavamo svet oko sebe, sa 20 je sve uzbudljivo i novo, sa 40 je znatno pametnije, značajnije, pa potom i teže, a sada je mudro, obazrivo, ali pre svega iskreno.

  • Odajete utisak jake žene, koja ne pokazuje emocije. Da li ste emotivni i kada ste zaplakali zbog ljubavi?

- To što ih ne pokazujem ne znači da ih ne doživljavam. Sve pesme koje sam ikada otpevala su o ljubavi i sigurna sam da bez obzira na bilo kakav Bogom dan talenat koji imam, ne bih bila uspešna da iskrena emocija nije početak svega što radim.

  • Da li ste romantični? Kako za Vas izgleda najromantičniji dan i da li ste ga već doživeli?

- Pomalo mi je suludo zamišljati romantiku do detalja, poput nečeg materijalnog. Ja romantiku doživljavam kao spontanost, trenutak, bilo da je večera, put na Bahame ili prosto pesma na radiju, a sigurna sam da me čeka bar nešto od ta tri.

Zvezde Granda Snežana Đurišić, Foto: ATA Images
  • Da li je bilo situacija sa početka Vaše karijere, u kojima ste morali da birate šta će Vam biti prioritet u životu - ljubav ili posao? Ako jeste, za šta ste se odlučili?

- Imala sam takvu sreću u životu i podršku porodice da nisam morala da pravim takav izbor  i zahvalna sam Bogu na tome. Teško je uopšte zamišljati tako nesto, ali je za mnoge žene, majke to realnost i izbori koji su se na svakakve načine nametnuli. Smatram da je u životu podjednako važno imati, ali i pružati podršku.

  • Kako ste nakon smrti supruga vratili veru u ljubav i krenuli dalje što se tiče emotivnog života?

- Ne bih mogla da kažem da sam izgubila veru u ljubav, nisam se odrekla svojih emocija, samo su one u nekim trenucima mog života bile najteže što mogu biti. Zahvalna na svemu što sam doživela i preživela dopustila sam sebi promene da bih dozvolila životu da teče, uprkos tome što su promene teške.

  • Kako ste znali da je Vanja pravi partner za Vas, čime Vas je on osvoio?

- Bilo bi kosmički nepravedno od mene da otkrivam tajne pravog džentlmena.

Video: Snežana Đurišić proslavila 50 godina karijere

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA