"Nakon više od 8 godina muke..." Dunja Jovanić se oglasila iz bolničkog kreveta posle operacije

Dunja je svoje pratioce zabrinula, jer se danima nije oglašavala na Instagramu

  • 4
Dunja Jovanić Foto: Instagram/imfashionbabe

Poznata srpska blogerka i jutjuberka Dunja Jovanić oglasila se danas na svom Instagram nalogu i otkrila da je završila u bolnici zbog zdravstvenih problema.

Dunja  je, naime, morala na operaciju, a  sada se uspešno oporavlja. Ona se danas obratila pratiocima objavivši fotografiju iz kreveta uz čiji je opis do detalja objasnila šta se tačno događa.

- Živa sam, ljudi. Hvala vam na brizi, ali nisam imala snage da se javljam ovih dana. Nakon više od 8 godina muke sa Bartolinijevom žlezdom, morala sam da je se rešim. Za to vreme imala sam preko 20 intervencija, 2 marsupijelizacije i na kraju operaciju. Brz život, mnogo stresa, posao bez radnog vremena, premalo vremena za sebe...sve su to faktori koji i te kako utiču na naše zdravlje. Zato čuvajte svoje zdravlje na vreme - napisala je Dunja.

Na samom kraju posta i svog izlaganja, Dunja je otkrila da se odlično oseća i da je spremna da večeras luduje na koncertu njnog idola iz mlađih dana.

- A sada dosta drame, jer danas je divan dan, moralo se ustati iz kreveta, stati na noge lagane, jer se koncert mog idola iz mladih dana, Nataše Bekvalac, ne propušta ni u ludilu! Lav ju - napisala je Dunja.

"Ljubav za tebe", "Dobro je da je prošlo konačno", "Srce moje lepo", bili su komentari podrške koji su joj uputili pratioci.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

VIDEO: Ludilo na proslavi srpske blogerke

Video: Ludilo na proslavi rođendana modne blogerke

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    14. februar 2020 | 17:06

    Добро је. Жив нисам био. Узгред, која сад ова!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA