≫ 

Teška odluka, ali pun pogodak: Pevač "Miligrama" promenio imidž, sad je još veći šmeker!

Šarmantni Adi novom frizurom je dodatno osvojio obožavateljke "Miligrama"

  • 2
Miligram, doček Nove godine, Tivat Miligram/Foto: Luka Bošković/Stefan Stojanov

Pevač jedne od najpopularnijih grupa današnjice, grupe "Miligram" čiji je osnivač Aleksandar Milić Mili, talentovani Adi Šoše za kojeg svi pričaju da je veliki umetnik sa anđeoskim glasom, promenio je imidž i sada će pripadnice nežnijeg pola tek zaludeti svojim šarmom.

Kako je naš natiražniji kompozitor, najbolji producent i aranžer današnjice Mili već pričao, odabrao je mladog Adija zbog nestvarne boje glasa i sa uverenjem da će odlično izneti njegove hitove koje priprema u budućnosti i kojima će nadmašiti i sebe i estradu.

Adi je pri ulasku u "Miligram" imao drugačiji imidž, ali je sada rešio da ga promeni, i to nakon što je ceo život odbijao da se ošiša!

Adi Šoše Adi Šoše/Foto: Instagram

Zavodljivim osmehom i mladalačkom, modernom frizurom, nema sumnje da će devojčice i devojke kupiti na prvi pogled, a sigurni smo da njegovom šarmu neće odoleti ni starije dame...

Očito da je Adi rešio da novom frizurom obeleži novu životnu fazu, i to pre premijere nove pesme "Miligrama".

Adi Šoše Adi Šoše/Foto: Instagram

Jedan od hitova "Miligrama" sa talentovanim Adijem, pod nazivom "Karotida", već je objavljen sredinom decembra i preko noći je postao hit, a ono što će uskoro uslediti je pravo iznenađenje za publiku.

Naime, Mili je sa "Miligramom" nekoliko dana proveo na Kopaoniku, gde su snimili novi spot koji će biti jedan od najlepših domaćih spotova ikada snimljenih. Svetlost dana nova pesma će ugledati najkasnije do kraja februara.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    16. februar 2020 | 19:03

    Adi šmekerčina. Super zurka, došlo mu je lepo lice do izražaja. Inače odličan pevač, dobar, duhovit, visoko obrazovan momak prelepog i raskošnog glasa. Ovakav čovek apsolutno zaslužuje mesto u medijima. Adi želim ti svaku sreću i uspeh tebi lično i Miligramu.

  • Јелена

    16. februar 2020 | 00:16

    Сад је исти Тоше, глас па и стас 🙂❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA