≫ 

Marina Tadić objavila prvu fotografiju svoje naslednice, emotivan prizor oduševio sve

Pevačica je objavom raznežila svoje pratioce na Instagramu

  • 4
Marina Tadić Foto: Instagram/marinatadic_official

Pevačica Marina Tadić 30. juanuara ove godine na svet je donela svoje prvo dete, a 15 dana nakon rođenja ćerkice Marina je njenu sliku podelila na društvenoj mreži Instagram.

Marina je svojoj naslednici dala ime Vera, za koje se odlučila još na početku trudnoće. Ona je objavila fotografiju na kojoj drži nogice svoje ćerkice.

Pevačica je napisala slovo "V" i dodala emotikon crvenog srca, a prizor je raznežio njene pratioce na Instagramu koji su joj u komentarima čestitali na prinovi.

Ako se uzme u obzir da je osnovno tumačenje porekla ovog ženskog imena hrišćanska vrlina – vera, onda se žensko ime Vera može slobodno prevesti kao "ona koja veruje", "ona koja je verna, verujuća" i na svim jezicima se isto izgovara.

Podsetimo, Marina je nedavno rekla da njen dečko advokat ne želi da se slika, te da mu je sve to "strahovito".

Marina Tadić Objava Marine Tadić, Printskrin: Instagram/marinatadic_official

- Njega ne može niko da ukrade. Mi smo već zreli ljudi. Nismo mi mladi da bi sad neko nekoga krao. Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito - rekla je Marina.

Video: Marina Tadić o alfa mužjacima: Ne verujte svemu što vidite

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA